Hilaldabaan Minigiim-vebenn52 bende bulgur düşündüm ama biner yok acaba bende soğan salça mı yoksa içine menemenlik katsam mı ki güzel olur mu acaba dedim sence
Guluzar06 Hilaldabaan bn direk yağda salçayı kavuruyom üstüne bulgur tamam 🤣biber domates soğan bide onla mı uğraşan😀
Prensesannesibir Hilaldabaan soğan salça bulgur ve azıcık domates sosuylada güzel oluyor ben öylede yapıyorum
Hilaldabaan Prensesannesibir tamam o zaman öyle yapayım siz bulguru yıkıyor musunuz yıkayan da var yıkamayanda
annelik_4 Hilaldabaan benide yemek yapmak değil ne yapacağım düşüncesi yoruyor oyuzden çoğu gün eşime soruyorum bugün sen karar verecksin diye oyuzden kafam çoğu kez rahat😂bugünde kavurma bulgur pilavı salata yapcm
Hilaldabaan annelik_4 ay ben soruyorum cevap da vermiyor ne yapayım diyorum yok cevap falan beni sinir ediyor bende ne bulursam yapıyorum ne yapayım ya aman😂
Hilaldabaan byzaa_42 Off eşim dün yaptı daha oda tost 😂 normalde eşim çok güzel yemek yapar ama inşaat da çalışıyor yorgun geliyor ses edemiyorum 🥹
byzaa_42 Hilaldabaan benimki cok bi işde yapmıyor askeriye de ama Bu gün ona gaz verdim sen cok güzel yapıyorsun diye ondan yapıcak normalde yapmaz 😄
Burcu58 Hilaldabaan bende de kuru fasülye pilav ayran turşu var en kolayıma giden menülerden biri olduğu için bugün bunu tercih ettimm yetoo çünkü 😂
Ceviz6550 Hilaldabaan patatesli tavuk yemeği yaptım yanına pilav yaptım kara pancar tursum var şimdilik bu kadar
Hilaldabaan Ceviz6550 ay bende patates yemeği yaptım sade bulgur pilavı ve salata Allah çok versin yeto 😂