byzaa_42 Hilaldabaan benimki cok bi işde yapmıyor askeriye de ama Bu gün ona gaz verdim sen cok güzel yapıyorsun diye ondan yapıcak normalde yapmaz 😄
Minigiim-vebenn52 Esmam_ela25 evet gıda zehirlenmesine kadar gidebiliyormus bi araştırın bende haberlerde görünce bıraktım ısıtmayı günlük yapıyorum pilavı
Bsraacelik Minigiim-vebenn52 pilavı bilmiyordum 😟 ben zaten ısıtılmış pilavın tadının değiştiğini düşündüğüm için hep günlük yaparım
Zeynepkrkytlli Hilaldabaan sağlık sorunum olmasa tavuklu karnıyarık yapicaktim ama sağlık sorunum var o yüzden tavuk siteye çevirdim yanına pilav cacık diye düşündüm
hayalim35 Hilaldabaan bn nohut yemeği bulgur pilavı yaptım turşu yanına da içecek valla bnm eşimde seçici ona göre gidersem hiç bişi yapamam hamileyim canım çekti yaptım nokta😆😆
Fatma_armutcu Sebzeli bulgur pilavı mercimek çorbası salata yoğurt 🫣 yorumlari okurken aklıma geldi şimdi yapmaya gidiyorum 😂😂😂
Cevahir53 Hilaldabaan bir tane de benim başımda var öylesi çok yoruyor onu yapacağım yok bunu yapacağım yok en sonunda zıkkımın kökü diyesim geliyorda neysee diyorum 😂
Anneoluyorumm00 Mutlumomm dün burdan görüp gidip sütlaç yaptım normalde hiç asermem şimdide dolma istedi Allah’ım evde yok şuan eşimden istiyimde yarın için getirsin 😂
Hilaldabaan Mutlumomm ohhhhh dolma için kurşun atar kurşun yerim en sevdiğim hele yaprak sarma ve kırmızı biner dolması😂❤️
Hurremsultan__ Bugüne güncelleme yapayım 😅 Ispanaklı gözleme Yumurtalı da yapmayı düşünüyorum hamur çok oldu çünkü 😅 Tuzlu ayran 😋 Çocuklar pek fazla yemiyor o yüzden onlara da patatesli mücver yapcam 🥰
Hilaldabaan Hurremsultan__ Ohh aşko keşke o enerji bende de olsa Vallaa patates yemeği bulgur pilavı ve salata yaptım 😂
ozgekader Hilaldabaan bugün bende hiç bişey yapmicam eşimle anlaştık dünden beri canım çiğköfte istiyo bu akşam etsiz çiğköfte var yarında artık bi biber dolması cacık falan yaparım 😄
Hilaldabaan ozgekader oooo en sevdiğim valla benimde hiç bir şey yapsın yoktu kart dolunca kalktım bir patates yemeği bulgur pilavı ve salata yaptım aman ne yapayım ya 😂
Hilaldabaan Sevil1996 oh bu hafta çok yaptım tavuk gittim patates yemeği bulgur pilavı salata yaptım napiyim ya her gün her gün😂