Bsraacelik Mercimek çorbası tavuklu pilav ayran 😊 bende dün geceden beri düşünüyorum aklıma bu geldi 😂
Hilaldabaan Bsraacelik çok tavuk yaptım bu ara patates yemeğine karar verdim yanına bulgur pilavı mı yoksa pirinç mi sizce
Minigiim-vebenn52 Esmam_ela25 dünden kalan pilavı ıstıyomusunuz ısıtılmıyomus ben artık ısıtmıyorum önceden iki günlük yapar ısıtırdım
Minigiim-vebenn52 Hilaldabaan evet haberlerde de çıktı geçen gün ısıtmak tehlikeliymiş içinde bakteri ürüyormus pirinç pilavı için gecerli
Melekabdullah Hilaldabaan esime uyguladigim yontem şu aşkim bugun ne yapsam acaba dedigimde hemen dedigim tamm senin canin bugun yemek yapamka istemyo doner yeriz 😍haha bilmem sen bilirsin dersen genelde makarna corba olur🥱
Hilaldabaan Melekabdullah hamilelikte çok fazla dışardan veya hazır yememeğe çalışıyorum yoksa al bi döner oh ekmek arası🥹😂
Hilaldabaan Prensesannesibir şimdi bulguru yapacağım ama biner yok acaba menemenlik içinden katsam kötü mü olur yoksa direk soğan salça bulgur şeklinde mi yapayım
Guluzar06 Hilaldabaan bn direk yağda salçayı kavuruyom üstüne bulgur tamam 🤣biber domates soğan bide onla mı uğraşan😀
Prensesannesibir Hilaldabaan soğan salça bulgur ve azıcık domates sosuylada güzel oluyor ben öylede yapıyorum