Kaderinoyunu Ben bugün gittim kontrole 7+5 haftalık olduk kalp atışlarını dinledik çok şükür ,kanama alanları var zayıf tutunmuş düşük ihtimali var dedi doktorumuz insallah geçecek 🫠
Zeynep_eren Berra_lina21 bende 10 haftaya girdim hiç belirti yok sadece mide yanması bazen oluyor ve iştahsızlık var
Zaman_35 Ben 9+3 deyim bulantı ve koku hassasiyeti ayrıca karın ağrısı ile günlerimi geçiriyorum ama olsun yeter ki sağlıklı olsun diyorum 😇
Dilekormn-44 9898- ben bilemiyorum hangisi daha iyi yada nasıl olacağını ama bol bol dua et canım hamileliğinde doğumunda rahat geçer inşallah 🤲
Dilekormn-44 Mineveikiz kolay geçişlerden geçirsin inşallah rabbim 2 hafta sonra 1 tremester bitiyor olucak senin ki canım bu belirtiler azalır inşallah öyle söylüyorlar genelde 2 tremestere geçerken o zaman rahatlasirsın inşallah 🥰🤲
Yoncam Merhaba benimde 3.gebeliğim aşırı mide bulantısı çekiyorum 2. Gebeliğimdede böyleydim doktorum onzyd ilacını yazdı resmen mucize bir ilaç hamile değilmişim gibi bundada kullanıyorum aşırı memnunum mide bulantısı halsizlik hepsi geçti
Ea38 Byzanurr3 6 haftalıkken kontrole gittim 10 gün sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi , son adet tarihinden hesaplandıgı için henüz cok küçük bebek duyamayabilirsiniz endiselenmeyin ama 7 8 haftadan sonra farklı doktorlara da gidin aksi taktirde .. hayırla kucağınıza alın inşallah
mucizebebek_111 Zumersa benimde 8 haftamda kanama alanı oluştu, ama merak etmeyin şimdi 17 haftalığız çok şükür tedaviyle geçti gitti, bol bol dinlenin, ağır işler yapmayın, çok yürümeyin, hava alsanız dahi oturarak alın🫶
Zumersa mucizebebek_111 3 yaşında kızım var çok dinlenemiyorum endişeliyim biraz tüp bebek annesiyim iğne hap kullanıyorum inşallah düzelir 🙏
Sevoo34 Dilekormn-44 benim daha çok var 6 martta gel demişti ama 16 martta gitmeyi düşünüyorum hem cinsiyetini öğrenirim belki 😂
Dilekormn-44 Sevoo34 Sevoo34 benim de martin ortalarında 3 aylık oluyor cinsiyetine bakmaya gidicez Allah nasip ederse 🤲
Selvink 7+3 benimde. Yorgun ve mide bulantılı geçiyor. Prilam kullanıyorum kesinlikle artık kusmadığım ve öğürmediğim için memnunum. Bulantıya bi noktada alıştım. Ama çoğu yemeğe hasretim. Mide yanması ve hazımsızlık da çok olduğu için ağır şeyler yemiyorum. Az az sık sık yemeye calışıyorum midem müsade ettikçe:) 3 hafta sonra doktora gideceğim bakalım umarım bebiş iyidir. Kalp atışını geçen hafta duyduk,kanama alanı da yoktu. Ama insan merak ediyor işte☺️🫶🏻
aygul-7138 Byzanurr3 Canım benim kese 5+5 de anca gorunmustu kalp atışı için çok erken en az 8 9 haftaya kadar duyulmayabiliyor ben 7+1 de duymuştum 🥰
chrysanthemum Sadece nefesim daralıyor konusurken namaz kılarken nefes nefese kalıyorum ben de 8+4 deyim. Mide bulantısı hiç yaşamadım çok şükür benim için güzel gidiyor..