Mineveikiz yeni-annelik evet evet bende ilk zamandan beri vardı doktoruma sordum normal dedi her gittiğimde sormama rağmen ve bazı kişilerde hiç olmuyor bende tüp bebek olunca çok endişe ediyordum da normal dedi hatta bana bide kanaman olursa korkma yukarı doğru çıkacak bu kese dedi 2.keseye
mucizebebek_111 yeni-annelik lekelenme oldu ilk önce, ağrı falan olmadı, ben çok kusuyordum ondan olmuşdu kanama alanı, lekelenme olunca hemen hastaneye gittik işte böyle oldu, ama çok korkmuştum
Zumersa mucizebebek_111 3 yaşında kızım var çok dinlenemiyorum endişeliyim biraz tüp bebek annesiyim iğne hap kullanıyorum inşallah düzelir 🙏
boraninannesi_ Ben de 8+1deyim, ilk gebeliğim. Sabahları ve akşamları bulantı ve mide yanması oluyor, bir de iştahım açıldı sanki çok erken değil mi 😔 tartıda 1,1-5 kg fazla öıkmaya başladım zaten 70.5 ile hamile kaldım biraz tedirgin oldumm🙈
yeni-annelik Mineveikiz benim doktorumda kanaman olursa korkma uzan dinlen demişti eğer bir iki gün içinde geçmiyorsa hemen gelirsin demişti telaş yapmayıp sakin kalmak çok önemli sanırım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Dicle35 Bugün 8+0 olduk sabahları mide bulantısı ve mide yanmaları beni çok zorluyor 😏 ilaç yazdı doktorum ama nafile
Dilekormn-44 Sevoo34 Sevoo34 benim de martin ortalarında 3 aylık oluyor cinsiyetine bakmaya gidicez Allah nasip ederse 🤲