Zumersa Dilekormn-44 merhaba 8+2 olduk bizde ☺️ sabahları bulantım oluyor onun dışında kese etrafında kanama alanımız var dinleniyoruz 🥺🥺
Dilekormn-44 Zumersa ya benim kide bugün tam 8 haftalık oldu umarım geçer kanama alanın kalp atışını duydunuz mu 😁♥️
mucizebebek_111 Zumersa benimde 8 haftamda kanama alanı oluştu, ama merak etmeyin şimdi 17 haftalığız çok şükür tedaviyle geçti gitti, bol bol dinlenin, ağır işler yapmayın, çok yürümeyin, hava alsanız dahi oturarak alın🫶
Dilekormn-44 Sevoo34 benimde öyle 22 şubatta randavum bir an önce 22 şubatın gelmesini bekliyorum sırf bu endişelerim için
Dilekormn-44 Bussr benim öyle her adet döneminde oluyormuş bayanların çoğunda görümcemde yaşamış bende yaşıyorum
Byzanurr3 Bizim 5+6 haftalık. Doktor bebeğin kalp atışlarını duyamadığını söyledi endişelenmene gerek yok 7.8. Haftaya kadar duyabiliriz normal dedi ama yinede düşünüyorum sürekli . Sizde böyle bir şey oldu mu ? Ne zaman duyuldu kalp atışları ?
hnyildirim Byzanurr3 bende 6+5im dün doktordaydım bebek göründü ama kalp atışını duymadık doktor daha erken dedi 15 gün sonra tekrar gel o zaman duyarız dedi duymamanız çok normal 8. Haftada duyuluyormuş genelde
Dilekormn-44 Byzanurr3 bana 8. Hafta da gel dedi doktorum normal şartlar da 7ve ya 8 hafta da duyuluyormus
Ea38 Byzanurr3 6 haftalıkken kontrole gittim 10 gün sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi , son adet tarihinden hesaplandıgı için henüz cok küçük bebek duyamayabilirsiniz endiselenmeyin ama 7 8 haftadan sonra farklı doktorlara da gidin aksi taktirde .. hayırla kucağınıza alın inşallah
aygul-7138 Byzanurr3 Canım benim kese 5+5 de anca gorunmustu kalp atışı için çok erken en az 8 9 haftaya kadar duyulmayabiliyor ben 7+1 de duymuştum 🥰
Dilekormn-44 Berra_lina21 ya benimde bi bulantım olmadı o yüzden endişeleniyorum herkes te olup bende olmamasından genelde ağrı ve sızlamalar şişlikler oluyor
Zeynep_eren Berra_lina21 bende 10 haftaya girdim hiç belirti yok sadece mide yanması bazen oluyor ve iştahsızlık var
9898- Bende iki aylık oldum ama midem çok kötü bulanıyor kolumu kaldıramıyorum prilam içiyodum artık bana mısın demiyor şimdi zofer yazdı doktor korkuyorum bana akıl verin lütfen gücümde kalmadı zofer de ağır bildiğim kadarıyla
Dilekormn-44 9898- ben bilemiyorum hangisi daha iyi yada nasıl olacağını ama bol bol dua et canım hamileliğinde doğumunda rahat geçer inşallah 🤲
Mineveikiz Aşırı mide bulantısı koku hassasiyeti vardı dr Prilam kullanıyorum ama hala gün içerisinde hafif bulantılar oluyor 10 haftalık olduk
Dilekormn-44 Mineveikiz kolay geçişlerden geçirsin inşallah rabbim 2 hafta sonra 1 tremester bitiyor olucak senin ki canım bu belirtiler azalır inşallah öyle söylüyorlar genelde 2 tremestere geçerken o zaman rahatlasirsın inşallah 🥰🤲
Sevoo34 Dilekormn-44 benim daha çok var 6 martta gel demişti ama 16 martta gitmeyi düşünüyorum hem cinsiyetini öğrenirim belki 😂