Spgrr erenilhan aynen ikisininde sahibinin aynı olması çok kötü dediğiniz gibi. Hiç bir memnun etme çabaları yok hastayı
akkrn Spgrr erenilhan tunahansmom kızlar acaba samsuna mı gitgel yapsak yani ayda bir filan. Gerçekten ben bunu düşünmeye başladım. Nerelere para veriyoruz bu durum için mi yapmayacağım. Amasyaya samsuna gezmeye gidiyorum ayda bir muayene için mi gitmeyeceğim bilmiyorum ya yok yani sabri bey sinan ney tamam ama aradığım gibi değil kurumsal hastanedeki doktorlar gb değil hiçbiri. Terslemeye hepsi çoook müsait :(
akkrn tunahansmom valla ben de sabri beyi hiç beğenmediğim ama işte malesef kötünün iyisi olarak mı beğeniliyor bilmiyorum. Yanlış anlaşılmasım enerji olarak diyorum bunu yoksa hepsinin bilgisine saygım sonsuz. Enerji olarak bana tutmadı Sabri bey
Spgrr akkrn bu sefer dogum için zor olur ama birde acil bir durum olduğunda git gel yapmak zorlar insanı normali bilmiyorum ama sezaryende 5 dk lık yol bana eziyet olmustu insanın dikisleri agriyor araba hareket ettikçe
tunahansmom akkrn Samsun işi biraz sıkıntı ya bence mesela bir suyum gelse Samsun’a kadar gidemem ki yolların durumu ne olur o da belli olmaz yani yakın yere takipli olmak daha mantıklı ama işte doktorlar çok sıkıntı
Kubra55555 akkrn Dilek Kalkan Yalçın var özel muayenehanesi var onada kontrole gidebilirsiniz o da çok ilgili bı doktor ama doğum yaptırmıyor
tunahansmom Sabri beye gidip de muayene olan kimse yok mu aramızda gerçekten ya ben şimdi kara kara doktor düşünüyorum kime gideceğim diye
akkrn tunahansmom ben varım hiç ama hiç enerjim tutmadı malesef. Oraya bilgilenmeye gidip sorular soruyoruz. Benim gebeliğimde bebeğin kalbi durdu doğal olarak da bundan sonraki gebeliklerimde bu endişeyi yaşayacağım ve önlem amaçlı bu durumla ilgili sorular sorunca ters düz cevaplar verdi. Devlet hastenesinden hiçbir farkı yok tavırlarının.
Furgiz tunahansmom Ben varım 2 doğumumu da onda yaptım. Hatta en sonkini yapalı daha 4 gün oldu. Bilgili bir doktor. Sana bilmen gerekenleri söylüyor veya bebek ile ilgili her şeyi gösterip anlatıyor. Doğumumun ikisi de normal oldu ve bence kesinlikle normal doğum yanlısı ama bunu kişininde istemesine önem veren biri tabi herhangi risk durumu yoksa.
Espresso1 tunahansmom Sabri bey iki kişiyi azarlar gibi konuşmuş çevremde duyduğum kadarıyla onun haricinde Semih beye iyi diyor bu kişiler ki bu dediklerim doktor doktor dolaşan insanlar
tunahansmom Espresso1 ya ben Fatma hanım gittikten sonra Semih beye muayene oldum o kadar çok sigara kokuyordu ki muayene de midem bulandı evet iyi ama gerçekten kokudan duramadım dün de burcu hanıma muayene oldum burcu hanım da hani bir an önce muayene bitse de gitseler der gibi davrandı o yüzden şu an düşünüyorum ne yapacağım diye gerçekten son zamanlarda doktor aramak ne kadar zor ya
akkrn tunahansmom burcu hanıma burda herkes çok güler yüzlü sen sormadan açıklıyor filan diyordu ya üzüldüm şimdi bu tavrına
tunahansmom akkrn ya burcu hanıma girdim tamam güler yüzlüydü ama yanındaki sekreter bildiğin dövecek gibiydi neyse sonra bana ilk sorusu şu oldu elit parkta hangi doktorun gitti de buraya geldin dedi bir an şok oldum sonra Fatma hoca gitti dedim tamam dedi kaç kilo aldın dedi hadi gel bir muayene edelim dedi muayene esnasında tamam bayağı bir anlattı konuştu sonrasında kullandığım ilaçları sordu sonra gidebilirsin dedi hani soru sormama fırsat bile vermedi dediğim gibi hani bitsin gitsinler gibisinden davrandı
Feyzay tunahansmom sinan beye gidiyorum ilk hamileliğimde de ona gitmiştim bana cok güven veren bir doktor doğumdan takibinden cok memnun kaldım. Ama şöyle ki bilmeniz gerekmeyen hiç bir şeyi söylemiyor 😅 ben ilk hamileliğimde cok soru sormuştum internetten bakıp stres olup durma bir sey varsa ben söylerim zaten demişti. Geçici olabilecek seyleri söyleyip korkutmuyor. Muayene de detaylı inceliyor her seferinde ama size cok bilgi vermiyor açıkcası. Burcu hanıma bir sefer gittim güleryüzlü çok konuşkan ama benim içime sinmedi.
tunahansmom Feyzay Sinan bey nasıl gerçekten çok merak ediyorum hani bana güven verebilecek mi güleryüzlü mü normal doğumu mu destekliyor yoksa direkt sezeryan yapayım bitsin mi diyor gerçekten çok merak ediyorum ve Sinan beyi çok duyuyorum hani mesai saati dışında diyelim benim suyum geldi çıkıp gelir mi yoksa doğumu ebelere mi bırakır
Feyzay feyyzablt sinan bey ben de pandeminin zirvesi olmasına rağmen 41. Haftaya kadar bekledi çatım dar olmasına rağmen normal yapabilirsin dedi ve suni sancı aldım ben doğuramadım hiç açılmam olmadı o ayrı ama normal doğumumu destekledi elinden geldiği kadar
akkrn Feyzay sinan beyin normali desteklediğini ilk defa sizden duydum ve sevindim. Çevremde herkes ama herkes malesefki özeldeki doktorların hepsinin sezeryana meyilli olduğunu deneyimlemişler
Feyzay tunahansmom çok güleryüzlü oldugunu söyleyemem mesai saati dısında sordugumda o zaman geldiğini söylemişlerdi suan nasıl yapıyor bilmiyorum yaklaşık dört yıl önce idi. Memnun kaldıgınız bir doktor yoksa deneyebilirsiniz
Feyzay akkrn benim sürecim böyle ilerledi saatlerce suni sancı aldım bebek asla kanala girmedi yukarı toplandı o zaman dedi sezeryan yapalım bebek cok yoruldu diye ben de kendisine guvendim ve sezeryan oldum iyi ki oldum bebeğim doğar doğmaz kaka yaptı. tansiyonum falan da yüksekti son haftalarımda ona rağmen zorladık normali
Flora_bebek Ben İlk doğumumu Emine demet hanımda yapmıştım çok memnundum ona gitmesem Sabri Laçin veya Sinan beye giderdim çok iyi bir doktor demişlerdi Arkadaşım Sabri bey de yaptı memnundu
Kubra55555 Ben doğum için özgül hanıma gitmeye başladım 34. Haftada 1 kez gittim güler yüzlü bir doktor sorulara falan cevap veriyor mesaj atmam gerekti birkac kez yanıtladı sağolsun ama çok gitmedigim için kesin birsey diyemeyeceğim
ayse_19 Bende Fatma hanıma gidiyordum ve şu an arayıştayım, arkadaşım burcudan memnun kalmamıştı ,şimdi yukarıda yazılanlarda bende iyice soru işareti uyandırdı,özgül e gideceğim sanırım,benim arkadaşım da sabri beye gidiyor ve memnun
Kubra55555 Spgrr sezeryanı kendi ameliyat günü var ona mı veriyor yoksa sizin haftanıza göre mi acaba
Spgrr Kubra55555 tabi ki haftaya göre zaten her gün hastanede oluyor izinli olduğu haftalar dışında bana gün bile vermemisti erken doğum yaptım çok aniden sezaryene alındım sürekli ilgilendi ebelerle irtibata geçti hastanede yokken eğer normal ilerlerseydi normal dogum olacaktı ama acilma olmayınca bebek kalp atışları zayiflayinca sabah erkenden sezaryene aldı