Burcu hanımdan sıkıntı yaşadım ben ,çok yoğun kanamama rağmen gelmedi hastaneye akşam vaktiydi. Ben de devlete gideyim bari yaşıyor mu öğreneyim geri geleyim ultrasonla bi bakılsın dedim. Anne bebek ölüm riski alıyorum kağıdı imzalatmak istedi ebe. Ben de doktor gelmediği için devlet hastanesine uzman doktor muayenesine gidiyorum yazdım kağıda. Sonra devlet hastanesinde muayene oldum yatış için geri geldim özele Burcu hanım beni kabul etmeyeceğini söyledi. Daha öncesinden hiç bir tartışma vs hiç bir şey yoktu. Sırf bunu yazdığım için hasta reddetme hakkını kullanıyormuş. Sizi yatışa kabul edemeyiz dedi ebe. Ne demek edemezsiniz icapçı doktorunuz yok mu başka ben de burcu hanımı istemiyorum artık zaten dedim. Özgül hanım icapçıymış onun üzerinden aldılar gelemem demiş o da. Tamam zaten bebek iyiymiş ilaçları düzenlesin bari dedim. İki gün yattım çıktıktan 3 gün sonra sancılar başladı hastaneye geldim özgül hanım daha yeni kontrol ettik kontrole gerek yok dedirtti kayıt açılmasın muayene etmicem diyor dediler. Ağlayarak hasta haklarına gittim hasta reddetme hakları var dediler. Ama ben hiç yüzyüze bile gelmedim doktorla tek sebep tuttuğum tutanak mı dedim. Sizi başka doktora yönlendirelim vs dediler. Yani iki doktor da birbirlerinin garezini güttüler. Sonra mecburen devlete gittim idrar yolu enfeksiyonu dediler ama sancıymış sonra serklaj için çok geç dediler ve ben bebeğimi kaybettim. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları acımdan ağrımdan tartışacak halim bile yoktu. Bir de o ebeye hasta hakları sorduğunda geldiğinde kanaması yoktu diye yalan söylüyormuş , ya bacaklarımdan sızıyordu acile girerken bile herkes bana bakıyordu nasıl kolayca yalan söylüyorlar bilmiyorum umurlarında bile değildim. Yani rezalet şeyler yaşadım arkadaşlar maalesef Çorum Özel sadece doğumhane. Riskli gebelik vs asla olacak bir yer değil. Zaten şimdi Ankara takipliyim ama mecburen Çorumda klasik testleri falan yaptıracağım bir doktora ihtiyacım var ne yapıcam hiç bilmiyorum