plesanta previa başına bu durum gelen oldumu neler yaşadınız doğumj güzel geçen kanaması olmadan atlatan varmı
plesanta rahime yapışık mış
Ayni durum bende de mevcut şurda bekliyim
@Ikicocukannesi nasıl bir hastanede oldunuz acaba süreç nasıldı ondan önce kanamanız olmuşmuydu cocuk küvezde ne kadar kaldı
Farklı doktorlara gidin , bana da tam kapalı yapışık dendi. Burada söylemek istemediğim ve beni günlerce ağlatan şeyler duydum ve okudum. 36. Haftada çok şükür yana kaydı. Hiç kanamam olmadı çok şükür. Dikkat edin ağır kaldırmayın ilişki yaşamayın ve çok okumayın . İnşallah güzel ve kolay doğumunuz olur zamanı geldiğinde
Mylittlemermaid evt gecekten cok okumak arastrmakta iyi degil cok etkileniyor insan. Farkli doktora gittim o zamanin erken oldugunu herkeste olabilecegini ve ileride yerinin degisebilecegini soyledi de oyle rahatladm
@Mylittlemermaid çok teşekkürler bende fakülteye randevu aldım perinatolaga detaylıyada giricem inşllah sorunsuz alırım bende kucağma bebeğimi
Hazır post varken sorayim 20 haftalık hamileyim gelişimi iyi dedi 360 gram Plesantada hafif ödem var dedi devletteki doktor korkmalıyım bilmiyorum neden olur ne yapmam lazım benim özeldeki doktoruma daha randevu var geçen hafta gitmiştim öyle bişe demedi kötü bişe olsa söylerdi öyle değil mi
masalto 15. Ve 16. Haftalarda olmustu kanama ,serum, düşük önleyici ilaç ve haftada 1 defa da igne vermislerdi, ben yatış istememiştim ama doktor söylemişti şuan çok dikkat ediyorum ağır kaldırmak ,yurumek ,ilişki yasak , size de geçmiş olsun çoğu kişide olmuyor kanama insallah sizinde olmaz
@Sevil1996 korkmayın bence netten baktım önemli biriey gibi görünmüyor hatta yaz aylarında neredeyse çoğu gebede olurmuş içinizi ferah tutun iyi dşünün iyi olsun