Ebrarabla_06 Nurdoga senin rüyaların tersi çikmiş bende ne görsem aynısı çıktı inan ki insan kendini neye hazırlasa bile doktor gerçeği dese bile insan inanmıyor bende öyle olmuştum sağlıkla kucağına al inşallah canım benim🥰
Ebrarabla_06 Ozlembi aaaa sen resmen hepsinin aynısı olmuşsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Ebrarabla_06 _ceylannnnyf Evet canım bazen tutuyor bazen tutmuyor ben ilk zamanlarda ki ağrıları hatırlamıyorum sağda benim ki şimdi bakalım bende sağ sol tutacak mı
Nurdoga @“Ebrar_65”#p31441871amin saol canm bakalım belirti hep kız ama erkek dediği icin artık ya yanılma yada gerçek bakicaz artik
Nurdoga Sila_ozdemir42 ilk oğlumda limon yerdim sulu sulu ekşi asla sevmem ama yerdim bundada asla ekşi mayhoş eksiligi bile yiyemiyorum hep tatlı baklim nolacak 😂
Ebrarabla_06 gulayy0909 kız o kadar çok ortak hurafe teorisi eritiliyor ki anlamıyorum😂 inşallah öğrenirsin canımın içi Teyzesinin gülü hayırlısıyla Sağlıkla gelsin
Ebrarabla_06 [silindi] benim de kızım da Çin takvimi tuttu Ama bunu da şimdi kız diyor tekrardan kız diyor bakalım ne diyecek doktor 😂