Ebrarabla_06 Asyaeylul2816 karbonat testini duymuştum ama kanı suya damlatma testini hiç duymadım şimdi takvimi erkek Rus takvimi erkek demiş sana İnşallah her iki takvimin ve benim dediğim olur sağlıkla gelsın inşallah gerçekten 🥰randevu yok
Asyaeylul2816 Ebrarabla_06 evet dün bende burda gezinirken gördüm parmağınıza iğneyi batırın kan çıkıyor ya bir bardak suya damlatın eğer suyun üzerinde dağılıyorsa kızmış ama dağılmadan ip ip aşağı batıyorsa erkekmiş benm battı sonuca göre erkek ama hayrlısı sağlıklısı olsun🤲🏼🥹
Ebrarabla_06 Lumlum sağda Olursa erkek solda olursak kız deniyor Onun için bu sağ sol olayı Ondan geliyor gülüm😍
Ebrarabla_06 Mucizem_01011 Evet canım özelden ne derse cinsiyet konusunda genelde o çıkıyor demek ki ben de Yanıldım
ecmelmirzaogluu @"Ebrar_65 yediğim haftalarda mide yanmam yoktu 😂 haşır huşur götürüyordum vallahi ama şuan çok zor ahahah sen ne hissediyorsun kaçıncı haftadasınn? Ayrıca hana tahmin yapmıştın doğru çıktı onu da diyim yazmışken hahaha
Ebrarabla_06 ecmelmirzaogluu kız Madem doğru bilmişim bana niye yazmıyorsun🤭😁 ben ilk öğrenmeden önce mide yanmam çoktu her şeyi yiyemiyordum Hatta akşam yemeklerini Hala da doğru düzgün yiyemiyorum ben 18+4 Haftalık oldu
Ebrarabla_06 Esrasnyz23 ne kadar güzel seni hissetmişsin Ben hissettiğimi tam tersi çıkıyor kısımda erkek hissettim bunda kız hissediyorum bakalım Bu bebeğin cinsiyeti belli değil😅
Ebrarabla_06 Eceada0 Evet canım ben de Kızım hep solda hissetmiştim yüzük testi bende de erkek çıkıyor Ben de kendime erkek diyorum ama randevu bulamadım bakalım ne çıkacak 🤭
Ebrarabla_06 elifcevikibis Ne mutlu sana canım biz de genelde çoğunluk tutmuyor bir kız diyor bir erkek Sen de hepsi tutmuş🤭
Ebrarabla_06 yorgunanne_ Evet canım Gerçekten de öyle ama benim kızım sol tarafta geziniyordu Doğana kadar 😅 Ben Kızında hiçbir fazla ekşi yediğimi hatırlamıyorum Evet ya kız çocuklarında bayağı bir uyku hali oluyor
Ebrarabla_06 Busraoz kız sen hepsine kafa tutmuşsun kız vallahi Demek ki senin oğlan hurafeleri eritmeye geliyor 😅😅
Lasol_fa Ebrarabla_06 evet işte çok mutluyum çok istedim kız olmasını sadece bana çok imkansız gibi geldi herkes erkek dedi ve kız oldu inanmıyorum hala
RabiaAkyl Ebrarabla_06 cidden mi ben bunu ergenligimden beri bilirim büyüklerimden öğrendim bende 😅😅 bide saç teline yüzüğünü geçirip aynı dediğim gibi yapiyosun sanki bunuda duydum
Ebrarabla_06 annevebebek17 Kız ben demek ki bütün hurafelere kafa tutmuşum Bakalım hangisi olacak🤭🤭😅😅
annevebebek17 Ebrarabla_06 Haha hayırlısı olsun inşallah ya bir kızım var dünyanın en muhteşem hediyesine sahibim bunada kız deseler çok başka birsey başım. Üstüne :))
Nurdoga Sila_ozdemir42 aynen bakalım ya doğumda gorcez yada gerçek cunki teyzeme 9 ay boyunca erkek deyip durmuşlar normal doğumda teyzem gözleriyle görmüş kız yani bide özel mis hep yani bakalım sağlıkla gelsin bebislerimiz
Ebrarabla_06 aevrl ikili testte Eğer doktor iyiyse iyi bir doktora denk gelirsen söyler canım bende de bütün hepsi ayrı bir şey söyledi ya hangisine inanacağını bilmiyorum Bakalım hangileri doğru çıkacak Sen de ve bende🤭