Username35 Rus takvimi kız Çin takvimi erkek diyor yüzük testi erkek başımdan aşağı habersiz tuz atılmasında burnumu kaşımışım erkek dediler bir hafta sonra öğreneceğim cinsiyeti aşırı merak ediyorum
Ozlembi Ebrarabla_06 yüzük yaptım kız dedi makas bıcak koyduk kız cıktı çin takvimi kız dedi ve kızım oluyor 20+2 gün tekmesini 19 haftada hisetmeye başladım onuda sol da hiseettm 🌸 gönlüme göre verdim rabbim şükürler olsun
Ebrarabla_06 Ozlembi aaaa sen resmen hepsinin aynısı olmuşsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Merveozbekk Ebrarabla_06 bıçak makas da kız çıktı çin takvimi erkek diyor rus takvimi kız yüzüğe de baktım kız çıktı rüyalarımda iki kere kız bebek gördüm yakınlarım da rüyasında kız bebeğim olduğunu görüyor bakalım 12. Haftadayız kontrole gideceğim acaba birşey söyler mi doktor merak ediyorum 🤦🏻♀️😍
Ebrarabla_06 ramuskarapinar0 bakalım bu teori sende tutacak mı En azından Seninki ikisi aynı şeyi söylüyor Benimki bir tane bir şey bir tane bir şey söylüyor😂😂
ecmelmirzaogluu Valla ne çin ne rus takvimi ne yüzük falı hiçbiri tutmadıı hepsi erkek çıkıyordu çok şükür prenses geliyor 😂 sadece ye ekşiyi doğur ayşeyi lafına çok inanıyorum haftalarca bu soğukta limon yedim limonlu buzparmak aldırdım koli koli eşime 😂
Ebrarabla_06 ecmelmirzaogluu kız valla sen hepsine resmen kafa atmışsın 🤣 ben hiç limon yemedim yaaa hiç mi rahatsız olmadın kız eşimin amcasının kızı da limonu tuzlayıp yiyordu 😁😁
Ebrarabla_06 Nurdoga oda internette kan yenileme yazıyon ilk çıkan siteye gir orda sana Senin doğum tarihin eşinin doğum tarihi gebe kaldığın ay soruluyor onları yapınca bebeğin cinsiyeti söylüyor Bir nevi Çin testi gibi
Nurdoga Ebrarabla_06 kz benim bütün belirtiler kız ama ozeldeki 100 yüz erkek dedi devlettekide bekle ne desem yalan olur dedi 16 haftadayim ve ilk oğlumda hep rüyamda kız görüyordum doktor erkek dediğinde bile yok kız diyordum rüyamda kız hep şimdi bu hamileliğimde hep erkek görüyorum benim rüyanın tersi çıkıyor normalde şimdide öyle diyorm ama baklim dur bakaym kanada orda ne diyecek
Nurdoga Ebrarabla_06 yaptm sonuç ne Gine aynı kız diyor Çin’de bunu diyor ve şuan çevremde 3 hamile daha var Çin’e göre hepsi doğru bir bende yanlış oldu oda devleti bekliyorum bakalım tabiki sağlıkla gelsin bakalım sonuç ne olacak 😊
ramuskarapinar0 Ebrarabla_06 vallaaha hayırlısı ama 2 kızım var bu erkek dedi doktorda nasip rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah😊🙏🏻
Ebrarabla_06 Nurdoga senin rüyaların tersi çikmiş bende ne görsem aynısı çıktı inan ki insan kendini neye hazırlasa bile doktor gerçeği dese bile insan inanmıyor bende öyle olmuştum sağlıkla kucağına al inşallah canım benim🥰
Aylinalacam Ebrarabla_06 sürekli solda ve Çin takvimi ve yüzük kız çıktı bizde 1 ay kız demişlerdi ama erkek oğlum oluyor 😃💙
Ebrarabla_06 Aylinalacam kız benim kızım da soldaydı demek ki kişiden kişi’ye göre değişir sağlıkla gelsin paşa 🥰
Sila_ozdemir42 Ebrarabla_06 valla kurban bayramında 10 tane kelle ayırdılar erkek çıktı sagdaydı yuzuk testi ve hamilelikte tüm erkek belirtileri yaşadım daha ağzıma tatlıdan başka birsey sürmedim pazartesiye kadar gelmez ise suni sancı ile doğuracam cinsiyetini kız
Nurdoga Sila_ozdemir42 ilk oğlumda limon yerdim sulu sulu ekşi asla sevmem ama yerdim bundada asla ekşi mayhoş eksiligi bile yiyemiyorum hep tatlı baklim nolacak 😂