Hadicanimsendee13 Bende beklemedeyim 29 ocakta ignemi yaptirdim bugun 13.günü sabah testim silik çıktı ama igne etkisidir diye sevinemiyorum 12. Gün Test verdim 1.8 cikti deger 🙂
pilateslover Hadicanimsendee13 ya evet duydum bu durumu, kanda negatifse testte neden silik çıkar ki 🤷🏻♀️
Deletedmom_247 pilateslover bende var 2 tane dhshshshsh hangi test ile yapıyorsunuz ? Erken gebelik ile mi kaset test ile mi?
Deletedmom_247 pilateslover çiçeğim günaydın. Benim 13.günüm reglime de 3 gün kaldı sabah ilk idrar ile test yaptım ama maalesef negatif gördüm 🥺 inşallah sen pozitif görürsün ♥️
Beyyz pilateslover pilateslover pilateslover merhaba tüp bebek sonrası erken test yaptığımda çatlatma iğnesinin etkisi olup.olmadigini sordum çıkan pozitifte doktumunun hemsiresine o da etki 10 gün sürer demişti . Buna göre sizin pozitif duruyor inşallah sağlıkla ilerler
pilateslover Deletedmom_247 erkenle yapıyorum prodoctor ile. Yarın yolumun üstünde eczane bulursam alırım kesin😂
tgbmerve pilateslover siz kan verin , bende tüp bebekle 3. De ancak hamile kaldım , çatlatma da n bir hafta sonra kan verip umitlenmistim ki tüp bebek hemsiremiz iğneden dedi , ama 12. Günde en erken çıkar inşallah sağlıkla da gelir
pilateslover Deletedmom_247 yaa aslında negatif görmek pozitife dönünce daha garanti oluyor. Ben hiç negatif görmediğim için pozitife inanamıyorum haliyle. Regl olmadıysan hala ümit vardır ya 😢
Deletedmom_247 pilateslover daha 3 güm var canım bilmiyorum 🤷♀️ 2 gün sonra doktora gideceğim zaten nasip
pilateslover Deletedmom_247 ben de yaptım şimdi ama kaset test aldım bu sefer çok koyu çıktı uff kan da veremiyorum çok eğer hamile değilsem valla yıkım olacak bu sefer
Deletedmom_247 pilateslover ay hadi inşallah vardır ya 🙏🙏 yine de 15.güne kadar bekle canım benim de dün pozitifti
Sudesu_1 pilateslover ay böyle çift çizgiler çok güzel 😍inşallah vardır canım ya . Bnde bu ay çatlatma olacağım Klomen kullandım bitti günümü bekliyorum iğne için . Sorununuz neydi sizin benim galiba tüplerde sıkıntı var ama bundan önce iki kez hamilelik oldu biri düşük biri kimyasal oldu .
tgbmerve pilateslover siz bence yarın sağlık ocağında sabah verin pozitif bu, kasette bukadar köyü cikiyorsa beta belli bir seviyenin üzerinde kasette bukadar net çıkar kesin bence pozitif hayırlı olsun
pilateslover Deletedmom_247 evet daha test yapmayacağım artık çarşamba regl olmazsam yaparım inşallah vardır teşekkür ederim 🙏🏻🌸