Sudesu_1 benim sorunum olduğunu sanmıyordum ben ama varmış meğerse. Benim bir çocuğum var aslında 2 yaşında ama ona da zor gebe kaldım 8-9 ay olmadı, eşime sperm testi yaptırdık bananda hormon vs sıkıntı yoktu ikimizde de, her gittiğim dr yumurta rezervin çok iyi pırıl pırıl rahmin var sıfır kist vs vs böyle seyler diyordu. Neyse eşime sperm testi yaptırdığımız ay hamile kaldım tesadüf demek şimdi nasip oldu vs dedik kendi kendimize sonra da sorunsuz gebelik geçirdim. Şimdi yine yazdan beri korunmuyoruz yine olmuyor. Yani tesadüf değil artık demek ki bir sıkıntı var ki hemen gebe kalamıyorm. Yine dr a gittm kan vs hiç sorun yok değerlerim iyi ama usg de büyümüş ama çatlamamış yumurta gördü dr. Sordum çatlamadıysa nasıl adet oluyorum adet düzenim de günü gününedir çünkü. Dr da yumurta büyürken rahim duvarı kalınlaşıyor çatlamasa bile o duvar dökülüyor adet oluyorsun muhtemelen yumurta oluşumunda sıkıntı yok ama bazı aylar çatlamada sıkıntı olabilir dedi. Çatlamadığı için de yumurta salınamıyor döllenme de olamıyor dedi. Bu şekilde bir sorun vardı, ilaç iğne kullanmasam da bir ara olurdu belki ama beklemek istemedik daha. Eğer hamile değilsem ama kullanmayacağım ilaç kesinlikle ya çok kemik ağrısı yaptı nasip artık olursa olur diyeceğim. Uzun oldu detaylı yazmak istedim