pilateslover Kızlar 31 ocakta iğne oldum iğne etkisini merak ettiğim için öylesine test yaptım önce koyu sonraki günler silik çıkmaya başladı ama en son bu akşam yaptım o en koyusu. Hiç negatifi görmedim yani ama silikten koyuya gitti öyle diyim. Testler aynı marka prodoktor markası. Testlerle alakalı da olabilir birinde silik birinde koyu çıkmıştır belki hala iğne etkisidir. Ya da hamileyim. Bilemiyorum artık ümitlenmek istemiyorum ama beklemek de heyecanlı oluyor sizinle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum😊 sırayla atıcam testleri
Zeyynnpp pilateslover kuzum benimde böyleydi ben 11de başladım silikti baya 12de bı tik koyulasti böyle böyle pozitif oldu seninde öyle gözüküyor inşallah bebişin seninledir 🤲🌸
tgbmerve pilateslover 4. Günde yapılan yanıltıcı olmuştur çünkü döllenip tüpten geçip rahme tutunma süreci var ve tutunduktan ,2 gün sonra kanda beta artıyor Dr unuz söylemiştir diye düşünüyorum en doğru sonuç 12-14 gün lerde çıkıyor
Kadriyearslan pilateslover benimde ilk bebeğim aşılamaydı 12 gün sonra test önermişti doktorum 11 günde yanıltacağını sanmam inşallah bebeğin seninledir🙏🌸
Deletedmom_247 pilateslover benimde bugün 12.gün 30 ocakta olmuştum. Ben iki gündür test yapıyorum sabah ilk idrar ile halen silik pozitif bu kadar net olmadı canım iniallah seninde benimde vardır 🙏
pilateslover Kadriyearslan aminnn inşallah ya gittikçe koyulaşması aklımı karıştırdı iğne etkisi geçse iyice silikleşirdi diye düşünüyorum
Kadriyearslan pilateslover benim 12. Günde idrar testinde çıkmamıştı bile kanda 16 ile öğrendim gitme şansın varsa bi acile git en kesin sonuç öyle olur hem rahatlamış olursun🌸
pilateslover Kadriyearslan acile gidemiyorum zaten o yüzden bu sabırsızlık😢 özel sağlık sigortasıyla ilgili işlemler var gebeliğin yansımaması gerekiyor eğer varsa🤷🏻♀️ hayırlısı diyelim adet günümü bekleyeceğim çarşamba günü. Çok teşekkürler
pilateslover tgbmerve yok doktorum hiçbir şey söylemedi sadece adet gününü bekle olmazsan kan vermeye gel olursan muayeneye gel regl 3. Günü dedi sadece. 4. Gün olan evet yanıltıcıdır ama sonrasında silikleşip tekrar koyulaşması kafamı karıştırdı 😊
tgbmerve pilateslover siz kan verin , bende tüp bebekle 3. De ancak hamile kaldım , çatlatma da n bir hafta sonra kan verip umitlenmistim ki tüp bebek hemsiremiz iğneden dedi , ama 12. Günde en erken çıkar inşallah sağlıkla da gelir