Zeynepkrkytlli çok çok geçmiş olsun bir an önce toparlarsınız inşallah. Bende aynısını düşünüyordum ne kolaymış insanlar kalıp hemen doğuruyor diyordum ama maalesef o şanslı kesimden olamadık bizim savaşımız biraz daha zorlu:) sizde canınızı sıkmayın inşallah bir an önce toparlanırsınız

Ece5454 dün tüm gün ağladım biliyo musun insan kötü senaryolar yazıyo kendi kendine
    Ama kendisi gibi olan insanları görünce moral oluyo destek oluyo insana sen beni destek bil ben de seni

Bekledigimmucizemm bı tane homozigot vardı ama hatırlamıyorum doktor o o kadar da önemli değil demişti bide faktör 5 var i da heterizigot
      Bide bizim sulalede kalp krizi çok fazla sanki kalp krizi geciricekmisim gibi hissediyorum Allah korusun rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin ya hele hamilelikte çok zor

Zeynepkrkytlli öyle tabi canım bebeklerimiz sağlıklı olsun inan her şeye değer sabredelim şükredelim dua edelim, kucağımıza aldığımızda tüm bu stresli üzgün anlarımız geçecek

Ece5454
          Benim ilk hamileliğim doktor durduk yere bana Bu ilacı verdi ve daha önce hiç düşüğüm kürtajım olmamasına rağmen Sonra başka bir doktora gittim çünkü kendi doktorum başka bir şehire gitti yeni gittiğim doktorda kullanmana gerektirecek bir şey yok dedi bana ve çocuğum şu anda kalp hastası

Ece5454 12şubat 2025e not bıraktım demin o gün geldiğinde vay be ne günlerdi ama geçti diyebilmek için ☺️

Bekledigimmucizemm verdiler canım da şu nerede bakmam lazım
          Yuruyemedigim için kalkıp bakmak bana işkence sadece zaruri ihtiyaclarim için kalkıyorum ayağıma hiç basamiyorum

Ece5454 hayır hala devam ediyorum 38 haftada biraktiricam dedi doktor arkadaşımda aynı şekilde kanaması oldu bırakmadı

Ece5454 benimle aynı şeyleri yaşamışsınız 8 haftalıkken kanamam oldu coraspin oksapar kullanıyorum çok ağır geldiği için rahim duvarındaki damarları çatlatmış bırakınca geçti kanama alanım çoktu dün de bir pet dolusu kırmızı kanama gerçekleşti 13 haftalık tekrar aspirini bıraktık Bir daha da asla kullanmayacağım çok zor bir durum kullanmayın lütfen zaten iğne yeterli oluyor kanamadan da bebeği kaybedebiliriz dedi doktor risk almanın anlamı yok dediler

alyamm_33 yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Doktorum kanama alanı geçince tekrar başlarız dedi ancak burada çoğu kişi bırakmadığı için sadece Oksapar yeterli olur mu diye düşündüm. Sizin Oksapar dozunuz nedir birde hangi genleriniz de sorun vardı?

Ece5454 canım ben 10 yıl önce yaptırdım kan pıhtılaşma testini şu an aklıma net gelmiyor her çocuk Bir değil her yaş bir değil ilk oğlumda kullandım lekelenmeler oldu evet ama çok değil ikinci oğlum da Aspirin hiç kullanmadım oksapar yeterli oldu ve doğdu hamdolsun sen şu an kanamanı kapatmaya bak canım kanama alanın çoğalırsa anne ve bebek arasındaki ilişki biter çocuğun kalbi durur Allah korusun aspirini kullanma ok sapar yeterli olacak emin ol bakarsın kanaman durur rahim içi temizlenirse tekrardan iki gün kullanırsın bakarsın yine kanama oluyorsa bir daha asla kullanmazsın 4.000′lik oksapar kullandım

Bekledigimmucizemm merhaba, bnmde bu genlerm heterozigot bu bilgiyi dr mu verdi size ben ilkkez duyuyorm daha once dusuk olmusmuydu suan hamikeyseniz ve iibilerliyorsa ne yaptinz bu gebelikte degisik olrk
                  Bnmde dort dusuk var :(

Ece5454 benimde 2 kere kalbi durdu bebeklerimin hem homozigit hemde heterezigot çıktı şimdiki gebeligimde 10. Haftamda olmuştu lekelenme durmuyordu iğneyi bıraktırdı coraspin kullandım 36. Haftamdayim çok şükür birşey olmadı korkuyordum ama tabiki korkmayın olacağın önüne geçilmiyor yani yaşayacak olani yaşatıyor rabbim ♥️