Merhaba arkadaşlar 1 kürtajım 1 kimyasalım oldu. Pıhtılaşma testi yaptırdım genlerim hepsi heterezigot. Şimdi hamileyim doktorum oksapar ve coraspirin verdi. 8. Haftamda kahverengi lekelenmem oldu kanama alanı oluşmuş. Coraspirin bırakmamı istedi tamamen başka bi doktor da devam etmemi istedi. Çok kararsızım aynı durumu yaşayan var mı?

Ece5454 bende corapsin ve oksapar iğne kullanıyorum 6. Haftada kanama alanı gördü doktorum ama ilaçları bıraktırmadı 12. Haftada tamamen geçmişti kendiliğinden bence bırakmayın başka bir doktora daha sorun bebeğe kan akışını sağlıyor genleriniz de heterezigotmuş benimde öyleydi 2 genim

Ece5454 benim de lekelenmem olmuştu fakat doktorum bırakmamı söylemedi . İlk günden beri bırakmadan kullanıyorum iki genim heterozigot .Lekelenme çok muydu günlerce mi sürdü ?

1palyaco ilk başta açık kahverengi geldi biraz yoğundu 3. Günüm bugün azaldı baya

Ece5454 evet doğru bende kanama alanı oluşmamıştı oyüzden bıraktırmamışta olabilir . Baktı bir sorun görmedi ilişki yaşadıysam ondan kaynaklı olduğunu söylemişti ki ilişki yaşamıştım . Yine birkaç doktora daha sorun ama yanlış hatrlamıyorsam burda o şekilde coraspini bırakmasını istediği kişilerin yorumunu da okudum ben . Vardı yani sizin gibi daha sonra tekrar başlamışlardı . Ama dediğim gibi başka doktorlara danışın yeni tartışma açık tekrar gören olsun .

Ece5454 ben ecopirin kullanıyorum ama kanamam olduğu an doktorum ecopirini biraktirmisti başka doktora daha sorun benim doktorum kanama alanı var kanamayi artirir demişti

Benimde heterezigot pıhtılaşma vardı gebeliğimin başından bu yana sadece oksapar kullanıyorum 22. Haftam dayım

Ece5454 benimde heterezigot iki kimyasalım var ama siz yinede guvendiginz bir doktora danışın tek doktora bağlı kalmayin

Aysel_aslan doktorların hepsinin düşüncesi o kadar farklı ki biri kullan biri bırak biri geçince başla biri günaşırı kullan diyor kararsız kaldım. Oksaparınız kaçlık sizin 4000 Benim

Ece5454 evet tabi kanama alanı geçince devam ettirirdi, başka sebeplerden dolayida sonrasinda kanamam olmustu o zaman da bırakmıştım

Sevde11 cevap verdiğiniz için teşekkürler son sorum kanamanız mı olmuştu kahverengi lekelenmeniz mi

Ece5454 kanamam olmustu benim rica ederim, ağır kaldırmayın ayaklarınızıni yüksek tutun bol bol su için geçecektir inşallah

1palyaco benim bi düşüğüm oldu 2.5 ay önce kalp atışı duyamadıgımız için maalesef ki ilaçla düşük yaptırdılar şimdi hamileyim tekrar 6+1 haftadayım da doktoruma coraspin kullanmak istediğimi söyledim sakıncası var mı diye doktorum en düşük doz da günde bitane kullanabilirsin dedi bende tereddüt ettim yine kullansam bi sıkıntı oluşturur mu keseyi gördük kalp atışını duyduk herşey normal ilerliyor şuan ama içimde korku var pıhtılaşma testi de yapmıyorlar maalesef kendi kendime karar almak zorunda kalıyorum