Bir_nazenin01 Merhaba öncelikle ilk 5 dk içinde çıktıysa pozitiftir hayırlı olsun ☺ Ama marka olarak artimed ise ve sonradan çiktiysa bu marka yalancı pozitif veriyor başka bir test ile netleşirin derim 🥰
rumeysa_mom Bir_nazenin01 ben de artimed kullandım hep sonradan ikinci çizgi çıktı acaba hangi marka gebelik testini önerirsiniz
Ozlm7 Kızlar benim de öyle çıktı, perşembe günü test yaptırmıştım kan testi 4.22 çıktı. Bu arada adetim 15 gün gecikti bugün de dedim sabah yapayım idrar testi çok silik çıktı anlamadım 2 tane bide ikisi de silik belli
RavenV kalorisizpatates Benim de böyle çıktı 3 gün önce ertesi gün sabah ilk idrarla daha da koyulaştı kan verdim şükür var şu an. Ben de inanamamıştım çünkü gerçekten çok hayali bir çizgiydi.
Ozlm7 kalorisizpatates canım benim acil kadın doğuma gidicem şimdi benim de silik çıktı sabah orda 2 saate çıkıyor ya da hastaneyi ara
ENOK_0107 kalorisizpatates insan çatlar be meraktan 🤭 pazartesiyi ne bekliyorsun gidebiliyorsan kalk git tekrar hastaneye 😊 illa bir bakan olur sonucuna ya da sen sonuç kağıdını al direk beta hcg’ye bak bize de at 😃
kalorisizpatates ENOK_0107 gittim kız gittim kan verdim sisteme düşmedi evde işlerim vardı eşim yemeğe gelecek yemek yedikten sonra gider öğrenirim 😅
kalorisizpatates Ozlm7 hastane bilgi veremeyiz dedi. Eşim o taraftaydı ona uğrar mısın dedim gitti ona da kişisel veri gizliliği diye söylememişler kendim gidicem artık😅