kalorisizpatates sacmalamakizim evet hemen çıktı ama korkuyorum adet olursam diye alışkın değilim ilk defa hayalet çizgi gördüm😅
Mesen kalorisizpatates benimde böyleydi ve hamileyim hayırlısı olur inşallah bence hemen BETA sonucuna baktirmalisin
kalorisizpatates summersu e nabıza düşmedi hastaneye gidip alacağım saat 5 gibi hayırlısı artık adet olmadım hala umut var😅
kalorisizpatates Ozlm7 hastane bilgi veremeyiz dedi. Eşim o taraftaydı ona uğrar mısın dedim gitti ona da kişisel veri gizliliği diye söylememişler kendim gidicem artık😅
kalorisizpatates ENOK_0107 gittim kız gittim kan verdim sisteme düşmedi evde işlerim vardı eşim yemeğe gelecek yemek yedikten sonra gider öğrenirim 😅
Melekabdullah kalorisizpatates bencede var dikkatli bile bakmaya gerek yok anlasiliyo bana oyle geldi
kalorisizpatates tamamdanolmuss ayy çok heyecanlıyım pozitif çıktı kızlar 10 aydır bugünü bekliyordum
tamamdanolmuss kalorisizpatates hayırlı olsun canım sağlıkla artar değerlerin inşallaah 🙏🏻❤️ sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🥹
Babyy_ kalorisizpatates hayırlı olsun canım bende senin gibi uzun zamandır bu haberi bekliyorum tedavi falan gördün mü yoksa kendiliğinden mi oldu