gizem-cbn 3anne ben bebe bisküvisi yemeyi çok seviyorum en son 35 haftalıkken gittim 2800 demişti bu gittiğimde kilosunu söylemedi ama 3 olmuştur 🤷♀️
Helen07 _annee bildiğim kadarıyla ev yoğurdu kadar değil benim kuzenim de kadın doğum doktoru daha ziyade ev yoğurdu ama o gebelerine her gün bir bardak süt içiriyor
Yagmurakyurek 3anne Kuru bakliyat örnek nohut kurufasulye Ceviz Badem Süt Kaşar Yumurta Kefir Yoğurt Et Tavuk Hurma ilerlyen haftlrda doktor önerisiyle yiyilebilir folik asit etkisi vardr Kabak çekirdeği Bebeğe kan yapacak pekmez Bulgur pilavı süt yapar Kayısı Meyve Sebze Peynir
Eko93 3anne ben nerdeyse hergun bir bardak günlük sut içine 4 5 tane cevizĥ biraz badem, bir adet muz ve biraz yulaf koyup mixerden geçirip içiyorum, 2 yumurta yiyorum günde. Ve her gün çorba içmeye calisiyorum
ikizmom94 SmyEsciv yeşil mercimeği haşlayıp soğuk sudan geçirip süzüyorum içine dereotu maydanoz marul haşlanmış mısır kapya biber turşusu var ondan dogruyorum havuc rendeliyorum limon zeytinyağı ve toz naneyle sosluyorum bu şekilde tüketiyorum istediğiniz yeşillik vs koyabilirsiniz size kalmış mor lahana da koyuyorum arada bildiğimiz salata ama mercimekli çok doyurucu oluyor hem bebislere iyi kilo aldırıyor 😊
Mina_yldz60 3anne benim doktorum günde 2 haşlanmış yumurta haftada 3 kere et yememi söyledi canım aklın da bulunsun işe de yaradı
ikizmom94 SmyEsciv rica ederim tontis sağlıklı sıhhatli olsun inşallah bebislerimiz şimdiden şifa olsun 🥰
Tubasade 3anne o biraz bünye ve yapı ile alakalı inanın hamileliğimde hiç almadığım kadar proteinli besin aldım kırmızı et tavuk balık yumurta ayrı olarak avokado muz yumurta süt kuruyemiş vb bir cok sey yedim ama 40.haftada 2.700 doğdu bebeğim siz yiyin ama bebeğin sağlıklı gelişimi için faydası büyük oranda ama kilo olarak bakarsanız bu biraz bebeğin minyonluğu yada annen veya babanın doğum kilosu ile de orantılı oluyor siz gelişimi için bol bol tüketin kılo olarak hiç takılmayın bunu doktor kontrolünde o kadar yedim ama bebeğim kilo almadı diye üzülmeyin diye söylüyorum benimde doktorum beslemenizle alakalı değil bebeğin yapısıyla alakalı demişti😍🩷
lamaan 3anne ben soda icersek bebek kilo alir die duymusdum ozelikle 6 ci aydan sonra soda tuketimi sisko bebek yaparmis😍