thegulsen 3anne ben her sabah uyanır uyanmaz muz bal tahin ceviz tükettim baya kilo aldırıyor bebeğe 🌸
Daisyy000 3anne Tam buğday ekmeğini dilimle,tost makinasına koy azıcık kızarsın,üzerine tahin ve bal (pekmezde olabilir) sür,onun üzerine de cevizleri döşe çok iyi kilo aldırıyor ben hep bunu yerdim 😬Bide aşırı lezzetli
Helen07 Bebeğe kilo aldırdığı klinik çalışmalarla kanıtlanmış gıdalar *muz *yumurta her gün 2 tane *çeviz *balık özellikle somon *et *tavuk *ev yapımı yoğurt *kedir *kabak çekirdeği *çekirdekli siyah kuru üzüm *avakado
Alaska97 Helen07 bu çalışmanın linki vs mevcutsa elinizde rica etsem link atabilir misiniz cok merak ediyorum bu konuyu ve makale okumayı cok severim
Blackkcat 3anne beslenmenizle alakalıysa bebeğin kilo almaması evet bir çok yiyecek var arkadaşlar yazmış bunlar zaten genelde sağlıklı yiyecekler onları tüketebilirsiniz ama genetik ya da başka bi sebep varsa alacağı kadar alıyor bebek ne yaparsanız yapın😇tecrübeyle sabit😅
Elosdef Blackkcat ayy yaşadınız mı durumu doğum yaptınız mı kaç kilo bizimkinin biraz gerideymiş kilosu bunların hepsini yedim almadı kilo yani aldı da geriden geliyor yine de kafama takmak istemiyorum
ikizmom94 Yeşil mercimek bol bol salatasini yapıp yedim geçen hafta daha fazla kilo almis miniklerim deneyin gerçekten faydası var 😊
Helen07 Alaska97 Amerikalı jinokoloji derneğini takip edebilirsiniz ben de sağlıkçıyım listede süt ve süt ürünleri eksik bir de o var Türk hekimleri de aynı gıdaları öneriyor zaten
Hayat31 3anne çiğ balkabak kurusu,kefir,muz,kayısı. Ben bunlarla başladım şimdilik iyi diyor doktor, bakalım sonuna kadar böyle devam edermi.
laylagva 3anne ben bu ara çok fazla portakal suyu sıktım içtim bide muz yedim çok kilo almış dedi doktor
Helen07 _annee bildiğim kadarıyla ev yoğurdu kadar değil benim kuzenim de kadın doğum doktoru daha ziyade ev yoğurdu ama o gebelerine her gün bir bardak süt içiriyor