aysah1525 Esra_Omer_21 Yaa maşallah biz de erkek hayal etmiştik biraz şaşrıdık doğrusu 😀 Ama tabi işimiz şaka Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻 Selim Alp de çok güzel olmuş adıyla büyüüsün
Esra_Omer_21 aysah1525 amin canım Önce sağlıklı dünyaya gelsinlerde cinsiyeti çok önemli değil ☺️çok teşekkür ederim canım 🌸❤️
Esra_Omer_21 Mlssilo- inş hoş gelir canım😅kendi ile beraber ağrı getirmesin😂sağlıkla kavuş ewladına❤️
miranatlas Birmeftuunn bende 28 haftalığım 2 gündür baya bir regl olcakmışım gibi karnım agrıyor ve ağrı bacaklarıma vuruyor sizinde öyle mi
Esra_Omer_21 miranatlas ay sancı olması doktora gittiniz mi hiç sanırım olmadı sizde ihmal etmeyin artarsa bi dontora görünün
Birmeftuunn miranatlas vajinanin kenarları sızlıyor arada agri giriyor sağ tarafıma ama çok şükür biraz hafifledi gibi bebek büyüdükçe heralde normal hastaneye gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım bendee
qmerve- Haftadayım oğlum hareket etmediği sürece hamile olduğumu unutuyorum çok şükür çok rahat bi gebelik yaşıyorum 🩵🌸
Esra_Omer_21 qmerve- ne güzel bende istiyorum ben panda gibi yürüyorum hiç bir türlü kendini unutturmuyor😂
Esra_Omer_21 hayalim35 klozetin yok mu canım en azından diz agrısına iyi geliyo sürekli diz kırmıyosun
Mlssilo- Esra_Omer_21 inşallah yarabbi suan tek sıkıntım burun tıkanıklığı ve öksürük başka bişe yok inşallah bütün annelerimiz sağlıklı bi sekılde evlatlarımıza kavuşuruz 🙏🤲🏻
Azra8Engin Esra_Omer_21 valla bunun hafifi yok hele mide yanması içimde ejderha var sanki. Onunla bi baş etsem diğerleriyle baş edemicem zaten saldım 😁
miranatlas Esra_Omer_21 gitmedim çarşamba randevum var ama Çarşamba yı beklersem geçmi olur bilemedim
Esra_Omer_21 hayalim35 benm ilk ewimde yokdu öyle böyle atlattım ama bu yeni ewimde var hamilelikte ve sezeryan olunca gerçekten veli nimet