Esra_Omer_21 Safie2020 zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama baya gecmiş az kaldı elhamdulillah darısı sana su gibi geçer inş☺️
Safie2020 Esra_Omer_21 evet bir de evde de çocuk olunca onun peşinde dolanmaktan nasıl geçti hamilelik hiç anlamadım ilk gebeligimde bu kadar hızlı gelmemişti 🥰
Esra_Omer_21 Zeynepkrkytlli şiddetli derecede hiç olmadı canım magnezyum kullanıyorum çok rahatsız olunca ama yinede denerim teşekkür ederim canım ❤️
Esra_Omer_21 Boncukk123 inş geçer ya yoksa eziyet olur. Rabbim sanada şifa versin inş agrıların hafifler hazırlık içinde daha vaktimiz var ☺️kolay doğumun olsun inş🌸
Lavinya24 Esra_Omer_21 bende yarın 29 a giriyorum nasipse☺️ gerçekten girer girmez 3.trimester olduğu anlaşılıyo çünkü bel ağrıları,bacak ağlarıları,gece sağa sola dönme zorlukları hepsi bir anda yüklendi bünyeye😄
gulsah_dnz6549 Esra_Omer_21 kumaşları çok güzel baskılı olan ve o aslan figürlü olana bayıldım 😊 beyaz olanı da güzel ama ince bebek doğduğunda onu vereceğim giydirsinler inşallah sağlıkli bir şekilde evimize dönmek nasip olur isimli olanı giydirmeyi düşünüyorum 🤭
Esra_Omer_21 Cankuss35 benmde erkek ☺️erkeğin daha çok zorluğu bel ağrısı oluyor derler kız gebeliği yaşamadım o yüzden bilmiyorum ama beni çok zorluyu bu erkekler
hayalim35 Esra_Omer_21 29+3 olduk gün geçtikçe nefes zorluğu çekiyorum aşırı bi halszilik var sabaha kadar tuvalete kalkıyorum
Esra_Omer_21 hayalim35 tuvalet sorunu bende daha başlamadı kan ilacından dolayı aksine afedersiniz sürekli kabızlık sorunu oluyo Allah yardımcımız olsun🌸🌸
Esra_Omer_21 aysah1525 çok istedim bi kızım olsun🥺Allah inş nasip eder banada ismide çok güzel ismi ile büyüsün inş bizde dün netleştirdik selim alp olucak inş☺️
hayalim35 Esra_Omer_21 ben hamile kaldığımı öğrendim 2 ay snra sık tuvalet sorunu oluştu normalde son aylarda oluyor aylardır uğraşıyorum dizlerim ağrıyor artk
aysah1525 Esra_Omer_21 Yaa maşallah biz de erkek hayal etmiştik biraz şaşrıdık doğrusu 😀 Ama tabi işimiz şaka Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻 Selim Alp de çok güzel olmuş adıyla büyüüsün
Esra_Omer_21 hayalim35 klozetin yok mu canım en azından diz agrısına iyi geliyo sürekli diz kırmıyosun