gulsah_dnz6549 @“Esra_Omer_21” 3 takımı da trendyol’dan sipariş ettim cinsiyet erkek olduğunu öğrenir öğrenmez ismi düşünmüştük zaten 1 tane isimli iki tane de normal aldım buraya ilk defa yazıyorum resim nasıl atılır bilmiyorum 🤭
mysa26 Esra_Omer_21 bende tam 1 saat önce 3. Trimester a girdim😀 zaten son günlerde iyice ağırlaşmıştım. Uykusuzluk, bacak ağrısı var bende de şu anlık. Gece bacaklarımı gerneştirmeye çalışırsam kramp giriyor yapmamaya çalışıyorum. Şimdilik bu kadar 😀
Anoniiim mysa26 kramp için Kızılay (Erzincan) maden suyu çok iyi geliyor canım. Günde 1 kez içmende bir sorun yok. Doktorum da bana kramp için bu tavsiyede bulundu
Esra_Omer_21 Esra_Omer_21 üç çizgiyi tıkladığında resim yükle var araya basıp resmi yükleyebilirsin canım dene istersen ☺️
gulsah_dnz6549 Esra_Omer_21 https://mutluresim.com/image/ntPUEX https://mutluresim.com/image/ntPxzx https://mutluresim.com/image/ntP8pr
mmozaa Esra_Omer_21 26 hafta bizim de oğluşumuz olucak bende hiç hazırlığa başlamadım ama gebeliğim çok rahat geçiyor sadece çok kilo aldım 8 kg almışım kızımda da son iki ayda 10 birden almıştım tek kafama takılan bu ama iştahım da çok açık tek derdim bu olsun diyorum inşallah yine verebilirim. Trendyoldan herşeyimi seçtim 7. ayımızda topluca alacağız inşallah💙
Esra_Omer_21 mmozaa hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin trendyolda kıyafet vs güvenilir oluyor mu. Kilo çok önemli değil verilir yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun
Minikkush9496 Esra_Omer_21 31 haftalığız doğacağı günü iple çekiyorum bende henüz hiç bir şey yapmadım hiç bir şey almadım bile üstelik erken doğum riskim var neden duruyorum hala anlamış değilim ama erken diye düşünüyorum
Esra_Omer_21 Minikkush9496 ay ben de yapmadım eşim işe yeni başladı biraz toparlansın bende başlıcam inş
petekceee Esra_Omer_21 30. haftamdayım Hazırlık olarak bebeğin şifon yeri mama sandalyesi ve benim lohusa takımı göğüs sağma makinem vs böyle şeyler kaldı bunlar yok Onun dışında genelde her şey var bakım malzemesi alacağım bebek için bakalım al al al al bitmiyor gerçekten Allah hepimize kolaylık sabır versin su gibi doğum nasip etsin inşallah
Esra_Omer_21 petekceee amin canım ilk hamilelik sanırım ☺️o yüzden al al bitmez geriye çok da önemli şeyler kalmamış aslında. Benm ikinci ya çoğu şey var ☺️
Esra_Omer_21 Safie2020 zaman geçmiyormuş gibi geliyor ama baya gecmiş az kaldı elhamdulillah darısı sana su gibi geçer inş☺️
Zeynepkrkytlli Esra_Omer_21 ben 23haftaligim bugüne kadar 2kere ciddi bacak Krampı yaşadım hindistan cevizi yağı sur biraz masaj yap canım ben faydasını görmüştüm Tabi senin haftan benden ilerde belki o haftalarda çok oluyo da olabilir ama yine de bı dene
Esra_Omer_21 Zeynepkrkytlli şiddetli derecede hiç olmadı canım magnezyum kullanıyorum çok rahatsız olunca ama yinede denerim teşekkür ederim canım ❤️
Boncukk123 Esra_Omer_21 hazırlıklar henüz tamamlanmadı çokça da eksık var saglık olsun 🌸 25+6 olduk hamd olsun bende de şiddetli bel ağrısı var gece sırt ağrısı da ekleniyor cok kilo artışı oldugu icin olabilir 🥺 yamultuyor bu agrı beni halimize şükür yine de son 3 ay geçmiyor diyorlar bakalım geçecek mi 🐣🌸
Esra_Omer_21 Boncukk123 inş geçer ya yoksa eziyet olur. Rabbim sanada şifa versin inş agrıların hafifler hazırlık içinde daha vaktimiz var ☺️kolay doğumun olsun inş🌸
mmozaa Esra_Omer_21 ben çoğu ihtiyacımı ordan alıyorum yorumlar önemli çok satanlardan alıyorum tabi bi de %100 pamuk olması lazım iadesi de mümkün🤍
gulsah_dnz6549 Esra_Omer_21 kumaşları çok güzel baskılı olan ve o aslan figürlü olana bayıldım 😊 beyaz olanı da güzel ama ince bebek doğduğunda onu vereceğim giydirsinler inşallah sağlıkli bir şekilde evimize dönmek nasip olur isimli olanı giydirmeyi düşünüyorum 🤭