Nilayy335 A12_S07 Erkeklerin ismi garanti egeliyim dogma buyume izmirliyim izmirde yasiyorum o yuzden paşalarımın adı net😂paşamamın biri egeli oldugu adindan anlasılsın😂EGEMEN,EYMEN,SEYMEN🫠Kızda Çok kararsizim ama Çimen azbucuk aklimizda ama karar veremiyoz😂
A12_S07 Nilayy335 Ay ne güzel isimler uyumlular çimen de çok hoş belki daha güzel birşey gelir aklınıza kilo alımları nasıl ilk defa 4 uz duyuyorum hepsi nasıl sığıyor ya rabbimin mucizesi 🥰🤲
Nilayy335 Evremo Simdilik tek şikayet mideme dogru olan basinclari ve asla yana saga sola yatamamak hep batiyo kemiklerim sizliyo napim dayaniyorum onlarin cani yanmasin diye valla yatakta arkama yaslanarak uzaniyorum😊
Evremo Nilayy335 40 bin kere maşallah onlara 🧿 sağ sağlim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏 nasıl dördüz denk geldi acaba mucize ötesi benim için 🤩
Nilayy335 A12_S07 Şuan biri 1.300 gr digeri 1.220 digeri 1.200 kizim tam 1.108🫠🫠 yataktan kalkmam 8 dakika suruyo😂 doktor kiloları cok guzel diyor simdiden boyleyse 36 37 haftaya gidersek hicbiri küveze girmez diyo🤲🤲🤲🤲
Nilayy335 Elfckmn ben zayifim ama karnim bedenimden buyuk😂gecengun paylastim masallah bile diyen olmadi şaşan şaşana ondan atmiyorum🥺
Nilayy335 MadamSLN 😂😂😂😂Guldum cidden okurken😂ben en çok okul hayallerini dusunuyom 😂ne alirsam takim alirim kiz hariç😂yoksa aglamayada giderler bana niye ondan almadin banane bu benim olsun falan😂
Nilayy335 Evremo Ben üçüzüm canım😊Mekkeden gelen bi meyve var annem ondan getirtmis yemis 2 ay sonra hamile kalmiş üçüz olmuş 2 abim ve ben🫠 annem icini bozma sanada getirtelim dedi o surece kadarda hic hamile kalmamistim niyetlendim yedim ben fazla yedim galiba😂dördüz haberini aldim eşim doktor odasinda fenalik gecirdi şok olduk😂
orkide123p3t Nilayy335 maşallah doğal da güzel tedaviyle de olsa güzel ben de 29 haftalık gebeyim ufaktan iki çatlağım oluştu karnım büyüdü sizi tahmin edemiyorum çok büyümüştür karnınız dualarımda olacaksınız bundan sonra hep Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin kendim 4üz olmuş gibi sevindim tek seferde büyüyecekler büyüyene kadar Rabbim size güç kuvvet versin inşallah 🥰😍❣️
yagmurrrra Nilayy335 ay maşallaahh ben tek ikizlerimi erken doğururum diye korkuyorum siz 30a gelmişsiniz çok şükür tebrik ederim🙏🏻 Sağlıkla kucağınıza alın☺️