Sweety11 Nilayy335 Allah bağışlasın ultrason resimlerini atar mısınız çok merak ettim içerde nasıl duruyorlar 😂😂
Nilayy335 A12_S07 Şuan biri 1.300 gr digeri 1.220 digeri 1.200 kizim tam 1.108🫠🫠 yataktan kalkmam 8 dakika suruyo😂 doktor kiloları cok guzel diyor simdiden boyleyse 36 37 haftaya gidersek hicbiri küveze girmez diyo🤲🤲🤲🤲
A12_S07 Nilayy335 ya maşallah valla tahmin edemiyorum zordur eminim rabbim yardımcın olsun sağ saglim kavuş mucize gibiler ya 🥰🤲🌹
Mmeelliikkee Nilayy335 ya harikasınız maşallah 😍 size ilk defa denk geldim çok güzel bende hep ikiz istemiştim dördüz çok farklıdır . Tedaviyle mi dördüz oldu acaba merak ettim. Sağlıkla kavuşun 🌺
Kerimedemir Nilayy335 ayy inşallah kuveze girmeden hepsini evinize götürürsunuz maşallah onlara Allah kolaylık versin 🥰🥰
gul-lale1 Heey maşaAllahhh beee 😍yüzümde gülücük oldu, ilk defa duydum doğal yolla 4üz😍çok merak etdim karnınızı🤭🤭sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah, kıza düşünürseniz Sinem de güzel bence
Melekabdullah Nilayy335 ayy masaAllah bende ücüzüm bizim icin cok guzel bir duygu😁kendimde ikizlere hamileyim
Nilayy335 Evremo Ben üçüzüm canım😊Mekkeden gelen bi meyve var annem ondan getirtmis yemis 2 ay sonra hamile kalmiş üçüz olmuş 2 abim ve ben🫠 annem icini bozma sanada getirtelim dedi o surece kadarda hic hamile kalmamistim niyetlendim yedim ben fazla yedim galiba😂dördüz haberini aldim eşim doktor odasinda fenalik gecirdi şok olduk😂
Meresss Nilayy335 Nilayy335 sadece gülümseyerek okuduğum için Maşşallah yazmak istedim ben ikizlerimle zor 30 haftalrı gördüm maşşallah sağ salim alın kucağınıza
3827 Nilayy335 yaaa maşşallah size ve bebeklerinize bide doğal yolla çok şaşırtıcı sübhanallah sağlıkla kavuşun harika bi mucize 😍😍😍
Fatmaaaafab Lütfennn fotoğraf atınnn 😊 nazar değmesin yavrulara sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🧿🧿🧿
Nilayy335 Ben üçüzüm ama iki abim tıpa tıp kopyalar bazen aramızda 3 dakika var ama ben hep abi diyorum🫠en son ben cikmisim😊evliler yengelerim eşlerini çok karistiriyor burasi cok kotu işte😂abimlerin isimler biri özcan digeri tezcan yengem tezcan abime el hareketi yapayim derken gitmis özcan abime yapmis aman yenge dur ben özcan demis😂😂yengelerim hep utanc duyuyo bu durumdan😂
bebisliozlem Nilayy335 keşke meyvenin adını da yazsanız yazmışsınız ama sorulara cevap vermemişsiniz 😿
Nilayy335 bebisliozlem Meyvenin adı ADEM ELMASI Taş gibi çok sert kırmakta çok zorluk yasayabiliyorsunuz bunu oradan sipariş verirken mutlaka birinin oraya mekkeye hacca giden biri olmalı gelirken o kişi getircek kactane alirsa guzel dus alıp abdest alıp niyet ederek kirmaya baslancak icindeki hindistan cevizi gibi tad tuz koku moku yok yumurta gibi dışı koyu kahve kabugu.ben 2 tane yedim çiğ tüketmedim su ile yaptim bunun birde ceviz olani var annem bunu yemiş bende bunu istemistim