Gulsah_09 Kızlar fatma hanım ayrılmıştı 10 gun once seher hanima gittim.o da ayrilmis 33 haftalığım bu zamana kadar hep özele.gittim.ve suan doktorum.yok resmen ne yapacağimı.bilmiyorum strese girdim önereceginiz bi doktor var mı ?
Gzmnr18 Gulsah_09 şuan aynı durumu yaşan ben varım hangi doktora gideceğim bilmiyorum herkez farklı doktor öneriyor
Ddyygg Gulsah_09 ben Çorum özelde burcu hocaya gidiyorum. Çok tatlı güler yüzlü bı doktor. Gidip konuşmakta fayda var. Sakin olun stres yapmayın sevgiler 🥰
Cikcik00 Gulsah_09 iyki seher ayrılmışta gitmemişsin kendisi bana yanlış teşhis koydu devlete gitmeyip ona kalsaydım kürtaj + iğne olmuştum. Fatma emrali nereye gitmiş bende şuan Mehmet Seçkin özışığa gidiyorum klinik ama doğum yaptırmıyo yönlendiriyormuş birine Sabri Laçine herkes çok iyi diyor
Gulsah-207 Gulsah_09 bilemiyorum denemekte fayda var her doktor son aylarda gebeyi çok kabul etmek istemiyor Sabri bey iyi biri ama bu konudaki düşüncesini bilmiyorum şansınızı deneyin bence
Gzmnr18 Gulsah_09 siz gitdinizmi bende 33 haftalığına benim doktoruma Fatmahanimdj hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz
akkrn Gulsah-207 merhaba Sabri bey normal doğumu destekliyor mu? Hep sezeryana yönlendirdiği şeklinde duyum almıştım ama
Gulsah_09 Gzmnr18 ben dün çorum.özelde ki sinan beye gittim güzel gecti ilgilendi bir de burcu hanım var o da çok güler yuzlu geldi bana onu da dusunebilirsiniz sinan bey 3 hafta sonra gel dogumunu konusalım dedi bakalım hayirlisi
Gulsah_09 akkrn sabri beye ben hic gitmedim ben arkadasimin önerisi ile sinan beye gittim bana 37.haftada çatı muanesi ile dogum şekline karar veririz dedi sezeryana yönlendirmedi ama.normal dogumu tam destekleyen bir doktor bulmak çok zor özelde
Gulsah_09 akkrn ben 33 haftalık olduğum icin ve sezeryan olacağı icin 2 kontrolüm kaldı sadece o yuzden daha çok tecrübeye bakmaya calistim hayirlisi olsun artik
Gulsah_09 Cikcik00 öyle mi ben seher hanimi arastirmadm ama gitmezeydi devam ederdim.heralde fatma hanimda klinik.açtı sinan bey ve sabri laçine cok iyi diyorlardi sinan beye gittim.bem 1 kontrole gittim ama iyiydi
Cikcik00 Gulsah_09 yani şuan en iyi seçenek onlar var en çok duyulanlar o ikisi elitpark hastanesini beğenmiyorum zaten ben Fatma emrali ameliyatımı hemde kürtajımı yaptı o iyiydide
Kubra55555 Gulsah_09 bende Çorum özel de özgül hanıma gittim 34. Haftada kabul etti ilgili de bı doktor onla doğum yapmayı düşünüyorum