busesssssss canım ben kendi isteğimle sezaryen düşünüyordum zaten doktora gün almak için gittiğimde 37 + 3′deydim doktor bebeğin gelişiminin durduğunu alması gerektiğini söyledi benimki biraz ani oldu o gün 2 saat içinde sezeryana girdim ben de çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı İlk kalkış zor oluyor belden vurulan iğneyi hiç hissetmedim desem yeri var ameliyatta zaten uyuşuk olduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun ben ne ameliyatta mide bulantısı yaşadım mide bulantısı oluyormuş anestezinin etkisiyle ne de ondan sonra anestezi baş ağrısı yapıyormuş onu da yaşamadım bol su içip hareket etmeye yürümeye gayret ettim bünye ile de alakalı olabilir zorluk derecesi ama dediğim gibi yani kendini kasma onun haricinde tabii ki de ameliyat olduğun için normal olmanı beklememek lazım biraz sızı oluyor ama gerçekten beklediğimden çok daha kolay atlattım hiç yatmadım diyebilirim ilk birkaç gün sadece yatağa kalkıp yatmak zor oldu onun haricinde hemen toparladım sen de hiç korkma sezeryanla alakalı birçok kişi çok zor şöyle atlattım böyle atlattım diye anlatıyor gerçekten ben de ondan dolayı korkuyordum ama beklediğim gibi olmadı yani zaten insan bebeğiyle ilgilenmekten o beslensin o iyi olsun diye uğraşmaktan kendini çok düşünmüyor belki de ondan kolay geçiyor Allah güç veriyor güzel geçer inşallah senin de