Minigiim-vebenn52 MorKelebek54 ablamla anneminküne baktım da onlarınki göbek bitiminde hemen benimki onlara göre çok aşağıda
Ozgednc Minigiim-vebenn52 ya ben doktora sordum bebek kanalda olduğu icin ve göbeğin doğumdan sonra direk dikiş yerine inip enfeksiyon kapma diye ordan kesmek zorunda kaldık dedi. Hoş genede enfeksiyon kapmistim
myangelson Minigiim-vebenn52 genelde hep o tarz görüyorum ya asıl merak ettiğim 2. Sezaryen aynı yerden mi yoksa biraz daha farklı yerden mi kesiliyor onu merak ediyorum burada aynı yerden diyen de var 2-3 cm altı veya üstü diyen de 🤷🏻♀️😅
Ozgednc Ayseyllmz ben 2 günde ayaklandim ama sonra tekrar hastaneye yatmak zorunda kaldım 1.5 ayı buldu malesef
Ozgednc Minigiim-vebenn52 sezeryan yerinden hastane kaynaklı enfeksiyon kaptım bidaha açtılar 7 kat deriyi 13 gün o şekilde yattım günde 3 kere kazidilar enfeksiyonu Allah’ım o günleri bidaha bana dahil kimseye yaşatmasın
ASE6154 Minigiim-vebenn52 benim bebii aşağı inmediği için olmuştum ben sezaryen ama benimkide baya aşağıda özel bölge üçgeninin bittiği yerde 😊 sanırım annenin üst vücut boyuylada alakalı
Minigiim-vebenn52 ASE6154 temizliği nasıl yapıyorsunuz peki şuan 20 günlüğüm ağdaya gidemem ama permatik de vursmam oraya öyle mi kalacak korkuyorum bişi vurmaya oraya siz nasıl yapıyorsunuz
ASE6154 Minigiim-vebenn52 ben bir süre yapmamıştım zaten doğumdan önce ağda yaptığım için ilk 1 ay bişey çıkmadı, birde benim lazer dikişti çabuk iyileşti 4 sene oldu😊
Minigiim-vebenn52 ASE6154 bende doğumdan önce gittim ama az bişi de uzasa rahatsız oluyorum bir ay boyunca mı yapmadınız temizliği ? Kırkım dolunca mı yapsam diye düşünüyorum ama korkuyorum
Asli1453 Ozgednc kız Allah iyiliğini versin gülmekten sezeryan yerim acıdı daha 5 gün oldu doğum yapalı nerdende okudum yorumunu 😂
Ozgednc Asli1453 alla allaaa kız sizinkinin ismi yokmuu nesi tuhaf geldi 😁 kutu,minnoş,çilek,pıttık vs 😁
ASE6154 Minigiim-vebenn52 benim 1 ay sonra az çıkmış oluyor rahatsız edecek düzeyde değil, eğer dikişlerin iyileşmiş olursa doktorunun onayıyla 40tan sonra yap insan biley olur diye korkuyor ama hiç bişey olmuyor