Ozgednc Minigiim-vebenn52 sezeryan yerinden hastane kaynaklı enfeksiyon kaptım bidaha açtılar 7 kat deriyi 13 gün o şekilde yattım günde 3 kere kazidilar enfeksiyonu Allah’ım o günleri bidaha bana dahil kimseye yaşatmasın
Ozgednc Asli1453 alla allaaa kız sizinkinin ismi yokmuu nesi tuhaf geldi 😁 kutu,minnoş,çilek,pıttık vs 😁
myangelson Minigiim-vebenn52 genelde hep o tarz görüyorum ya asıl merak ettiğim 2. Sezaryen aynı yerden mi yoksa biraz daha farklı yerden mi kesiliyor onu merak ediyorum burada aynı yerden diyen de var 2-3 cm altı veya üstü diyen de 🤷🏻♀️😅
Sadeceanne2 Minigiim-vebenn52 estetik anlamında orda başlar iç çamaşırını giyince dışarıdan belli olmasın diye hemde sanki göbek katı izi gibi duruyor ordan başlatınca yani başarılı bi ameliyat çabucak sağlıklına kavuş sağlıkla büyüt bebeğini inşallah 🤲🤲🫠
Minigiim-vebenn52 Sadeceanne2 aaa öylemi hiç bilmiyordum iyi bari sevineyim kız teşekkür ederim ♥️😂 inşallah sende sağlıkla kavuş büyüt 🫶🏻
Sadeceanne2 Minigiim-vebenn52 tabiki canım şimdi iyi olmaya başladığı zaman. Dışarı da bikini tarzı bişey giyince. Hiç görünmüyor Daha estetik duruyor yara izi rahatsiz etmiyor
ayanarta1 Minigiim-vebenn52 orada olacak zaten çünkü rahîm kesiyorlar 😂😂 çamaşır bitim hizasında öyle diyelim.