Minigiim-vebenn52 Normal doğumdan dönüp acil sezeryana girdim diye mi bu kadar aşağıda acaba bebek aşağıda diye aşağıdan mı kestiler benim gibi olan var mı
zumraninannesii Minigiim-vebenn52 benim ki de öyle aferdersiniz rahmimle ameliyatının arasında 2 parmak anca var çok aşağıda çok
Asli1453 Ozgednc kız Allah iyiliğini versin gülmekten sezeryan yerim acıdı daha 5 gün oldu doğum yapalı nerdende okudum yorumunu 😂
ikiprensannesi53 Minigiim-vebenn52 ee tabiki kasıkta oluyor dikiş yeri yani benim gördüğüm dikislilerde öyle
zumraninannesii ikiprensannesi53 benim y ngemde ameliyat oldu orada değil göbeğin biraz altında çizgi var orada rahminin baya üst tarafında
zumraninannesii Minigiim-vebenn52 bende öyle oldum normalden sezeryana döndüm alakası yok iç çamaşırı giyince yok oluyor kötü yanı şu tıraş edemiyorum
Minigiim-vebenn52 zumraninannesii evet bende ondan korkuyorum ya nasıl alcaz orayı ağdsya gidiyorum normalde suan daha 20 günlüğüm ağdaya gidemem ama orayı da nası traş edicem huylandım iyice 😂
Minigiim-vebenn52 MorKelebek54 ablamla anneminküne baktım da onlarınki göbek bitiminde hemen benimki onlara göre çok aşağıda
2bebelianneee Minigiim-vebenn52 herkesin öyle aşagı da değil mi 😅 göbeğin ortasında olmuyor ki bu dikiş 🤷🏻♀️
myangelson Minigiim-vebenn52 benim bölge olarak bacak başlangıcının hizasında duruyor öyle tarif edeyim 😂😂
Deletedmom_116 Minigiim-vebenn52 rahiminin orda olması normal ki Ztaen bebek rahimde ya🥺🤣Bide normalden donduysen bebek inmiştir ondandır iyice aşağıya inmesi
Belginylmz Minigiim-vebenn52 benim hemen çok aşağıda korkma bnd şaşırmıştım bukadr asagdan kesikmesine🤣