Efu aslip7 Bana genelde „Allah’ın koruyucu ve esirgeyici olması, Allah’ın insanı koruması“ şeklinde anlami var dediler o yüzden vazgectim. Tabiki secim meselesi isterseniz koyabilirsiniz elbette 🥰
KbK Aynı sorun bizde de var insanın karar vermesi gerçekten çok zormuş yağız olur mu diyoruz ama son zamanda çok konulan isimlerden o yüzden tam içimede sinmiyor 😒
Seastar88 Evinuuu Kendi oğlumun adı 😬Göktuğ🥰Ama bunun yanında Cenker/Giray/Gökalp/Göktürk de dusunülebilir bence👍🏼
Seastar88 RedFlower Benim oğlumun adı da Göktuğ😊Bir daha erkek olursa Cenker,Gökalp veya Tuğberk dusunuyoruz.Göktuğ🍀Tuğberk ying yang gibi😊birbirlerini tamamlasınlar
RedFlower Seastar88 😊evet tuğberk uyumluymuş gerçekten göktuğa. Kızım olsaydı gökçe koyacaktım erkek ismi bulmak zor gerçekten
Cilerarda Mervehcs onlara göre çocuğumun kafası küçük kol bacak kısa bide bağırsağında parlama vardı bir nevi dawn sendromu dediler amniyosentez yaptılar hemen sonra gördük ki tüm bunlar öğrencilerine göstermek için yapılmış. Daha sonra hemen başka doktora detaylı ultrason olduk evladım gayet sağlıklıymış.
RedFlower Nill_ gökayda uyumluymuş. Beğendiğimiz isimlerde genelde hep tanıdıklarda akrabalarda oluyo genelde bulması da koymasıda zor oluyo
BusraA-K Erkek İsimleri Levent Pamir Ediz Asil Alaz Ekin Ilgaz Ilgar Yalın Arel Eren Toprak Bera Bartu Cihangir Gediz Demir Aslan
_mom92 Sadelim hiç bir seyi begenmiyorlar ama sebep bulamadim 😃 hem soruyorlar isim ne isim ne ? Sonra yok o zor soylenir , yok bu babasinin adina benziyor en son soylememe karari almistm ama tutamiyorum bazen paylasiyorum kafamdakileri 🙈
Sadelim _mom92 o yüzden kimseye bişey dememek en iyisi 35+2 haftalık olduk o öyle dedi bu böyle dedi derken hala daha net değil isim konusu