Efu aslip7 Bana genelde „Allah’ın koruyucu ve esirgeyici olması, Allah’ın insanı koruması“ şeklinde anlami var dediler o yüzden vazgectim. Tabiki secim meselesi isterseniz koyabilirsiniz elbette 🥰
Serpil112 Biz erkek olduğunu öğrendiğimiz günden beri Toprak düşünüyoruz be hiç değişmedi başka hiçbir isim içimize sinmedi eskiden Deniz isterdim ama sonradan hiç düşünmedim 🤗
Sadelim _mom92 o yüzden kimseye bişey dememek en iyisi 35+2 haftalık olduk o öyle dedi bu böyle dedi derken hala daha net değil isim konusu
Edaasel hacerprnl bende kuzey düşünüyorum kuzeyler yaramaz olur diyolar siz tecrübenizi paylaşabilirmisiniz :)
Aryagg Edaasel Kuzeyler yaramaz oluyorlar ve Kuzey en dikkat ceken yıldız oldugu icin nazarı cok üstlerine cekiyorlar göze geliyorlar. Ama cok guzel isim ♥️
hacerprnl Edaasel ayy korkutmiyim seni şimdi 😂😂 oğlum yerine göre uslu akıllı ama genelde benci bi çocuk ya yaramaz olduğu kesin hep onun istekleri olursa okeyiz ama aksi durumda yandık yandıkkk 😂
Smyye_yldrm Edaasel kesinlikle katılmıyorum ilk oğlumun adı kuzey ali çok uysal bi çocuk oldu hep tavsiye ederim🌸
Fhnxxhnxdhnbg- Bizde çok karasz kaldık biseyde kalmadı doğuma ne zormuş bu isim konusu sizce Ömer Asafmı Poyrazmı kızlar