Blackkcat Evinuuu Metehan ve Tunahanı unutmuşum eşimin bi tık sıcak baktığı,eşim bu sabahta kalkmış tamam Ayberk olsun diyor😅
Blackkcat _mom92 Ben de Bartu ya da Kağan istiyorum ağırlık olarak,aman millet umrumda değil eşimi ikna edemedim🫠Seviyorum eski türk isimlerini😍
Tuenl2 Evinuuu cinsiyet belli olmadı ama isimler belli nasipse kız olursa Gülce erkek olursa Güney 🥰🥰
nurtug Evinuuu ben de oğlan bekliyorum çokta kararsızım ama fikir veriym yine de uras doruk ege kerem kağan daha vardı da hatırlamıyorum şu an
Cilerarda Mervehcs onlara göre çocuğumun kafası küçük kol bacak kısa bide bağırsağında parlama vardı bir nevi dawn sendromu dediler amniyosentez yaptılar hemen sonra gördük ki tüm bunlar öğrencilerine göstermek için yapılmış. Daha sonra hemen başka doktora detaylı ultrason olduk evladım gayet sağlıklıymış.
delibirhatun297 M-Urass_Mom niye olmasın, beğeniyorsanız tabii ki koyarsınız bu ismi 🤗 Ailem ve ben yabancı olduğumuz için hem türkçe hem yabancı isim seçtik mesela 😊😊
RedFlower Evinuuu oğlumun adı göktuğ kardeşinin adınıda karar veremedik düşündüklerim erdem batuhan yağız şimdilik eşime kalsa hep türk ismi istiyo
Seastar88 RedFlower Benim oğlumun adı da Göktuğ😊Bir daha erkek olursa Cenker,Gökalp veya Tuğberk dusunuyoruz.Göktuğ🍀Tuğberk ying yang gibi😊birbirlerini tamamlasınlar