kubrakta Byzlnz benim annemde böyleymiş ama doktora falan da gittim ben artık olmuyorum diye doktorumda normal bazen böyle oluyor dedi o yüzden çokta korkmadım açıkçası biz genelde sütten kesince oluyoruz 😂
Byzlnz Gulays aa evet canım sen öyle deyince aklıma geldi geçen doktora gittiğimde daha toparlanmamış çok taze henüz dedi ama regl ile ilgili birşey demedi
Byzlnz Lavinya_21 birkaç ay olmasan da hamilelik riski yok mu zaten düzene girince adet en azından biliyorsun doğumdan sonra reglolmadığın sürece hamilelik riski varmış 😢
3prenses1prens Byzlnz hayır korunmadim hiç ilk gebeligimden sonra 6 sen olmadı 2. Çocuğum aşılama ile oldu onun arkasına da 1 sene arayla bir oğlum şimdi de bir kızım daha olacak
Byzlnz Anasinincani evet ya sonuçta biri daha minicik ikinciyi hiç düşünmüyorum zaten büyüse de Allah olamayanlara isteyenlere de versin inşaallah 😊
Yakannes Byzlnz Süt hormonu baskılama yapıyor maalesef bazı insanlarda bu süreç uzun sürüyor. Yok hamile kalmadım :)
kubrakta Yakannes evet 20 ay olmadım ama benim annemde öyle biz ne zaman sütten keseriz öyle adet oluruz bende de öyle oldu ama ben üstüne 4 ay daha emzirdim sonra memeden kesmiştim 🤣 genetik heralde
Byzlnz Zeynooooooo acaba neye bağlı ya bünyeye bağlı desem ilk çocuk ikinci çocuk herkeste farklı oluyor
hayalim35 Byzlnz ya benim de kafam karıştı adet gecikince de bi rahatsızlık stres sinir hali oluyor olsak bi dert olmasak bi dert kadın olmak çok zor😆
Gulays Byzlnz bulma imkanın varsa nar bulursan yemeğe çalış nar rahime çok iyi geliyor yakın olsam ben buzluğa atmıştım verirdim aslinda araştır bı istersen