Zynpylmz-25 Hilalaktscbk ben hamile kalmadan öncede çok sancılı yaşamadım adetlerimi 1 yıl olmadım o zamanda hiç bir belirtim olmadı çok rahat geçti ama kişiden kişiye degisir tabi ben şanslı olanlardanım 😂
Gulays Byzlnz düzene girecektir çok takıntı haline getirme oda çok etkiliyor psikoloji rahimle birebir alakalı çünkü
Lavinya_21 Byzlnz benim 40 bittigi gibi olmuştum. Hatta korkuo kaynanama danıştım oda adet olmuşsun korunman lazım yoksa hamile kalabilirsin demisti
Byzlnz Lavinya_21 birkaç ay olmasan da hamilelik riski yok mu zaten düzene girince adet en azından biliyorsun doğumdan sonra reglolmadığın sürece hamilelik riski varmış 😢
3prenses1prens Byzlnz Ben 3 çocuğum da da 9 ay sonra oldum hep onlar 9.ayina girdi ben regli oldum hele son ikisinde 9 ay sonunda oldum iki ay düzenli oldum 3.ayi tekrar hamile kaldım 🤭
2prensesannesiiii Byzlnz evet adet olduktan sonra zincirleme korunun 😂 sonrasında 13 ekim oldum artık olmadım yenişten gebeyim🙈
Anasinincani Byzlnz eğer hazır değilseniz korunun çünkü hem anne için hem de çocuk için zor bir süreç oluyor
Byzlnz Anasinincani evet ya sonuçta biri daha minicik ikinciyi hiç düşünmüyorum zaten büyüse de Allah olamayanlara isteyenlere de versin inşaallah 😊
Sevalinkaa Byzlnz 46. Günde oldum. 40 muayenesinde smear testi verdim ardından başladı. Düzenli bir şekilde oluyor ama çok yoğun oluyorum bu sefer
Byzlnz Zeynooooooo acaba neye bağlı ya bünyeye bağlı desem ilk çocuk ikinci çocuk herkeste farklı oluyor
hayalim35 Byzlnz öyle de tam rahatladım diyorsun bu sefer adet ağrısı oluyor bn bu sefer 2 ay felan olmak istemiyorum😆