Yakannes Byzlnz Pcos olduğum için çok ağrılı oluyordu benim işime geldi uzun süre olmamak :) Birde süt daha uzun süre fazla kalıyor hormon fazla olduğu için :D Gönlünüze göre olsun inşallah
Byzlnz Yakannes benden de her türlü kan geliyor canım malesef doğumdan sonra hemoroid oldum lavoboya gitmeye korkar hâle geldim artık çok ağrılı acılı oluyor
Byzlnz Yakannes benden de her türlü kan geliyor canım malesef doğumdan sonra hemoroid oldum lavoboya gitmeye korkar hâle geldim artık çok ağrılı acılı oluyor 😢 güzel dileklerin için teşekkürler canım 🥰😊
BirazbundanBirazondan1 Yasemincelik aradığım yorum bende aynı. Doğum yapalı 4 ay oldu çok düzenli oluyor
Byzlnz 2prensesannesiiii bebişin ağlama sesini duyunca bide karnın bir anda inince çok rahatlıyor insan ya suni sancı alarak doğum yaptım ama bebeğimin sesi ile o karnımın zayıfladığı an o kadar rahatladım ki hep o anı düşün canım benim 🥰
hayalim35 Byzlnz ya benim de kafam karıştı adet gecikince de bi rahatsızlık stres sinir hali oluyor olsak bi dert olmasak bi dert kadın olmak çok zor😆
Byzlnz hayalim35 olsam da sinirliyim olmasam da ne oluyor bana😅 beni tek bir kişi yumuşatabiliyor oda minicik oğlum ağlama sesine bile yumuşuyorum😂
Gulays Byzlnz bulma imkanın varsa nar bulursan yemeğe çalış nar rahime çok iyi geliyor yakın olsam ben buzluğa atmıştım verirdim aslinda araştır bı istersen
Byzlnz Gulays teşekkürler canım düşünmen yeter 😊 nar hamileyken o kadar çok yedim ki her gün 4 tane o kadar diyeyim sana hamileyken kan yapar diye düşündüm ama kanım her gittiğimde daha düşüktü😅
kubrakta Yakannes evet 20 ay olmadım ama benim annemde öyle biz ne zaman sütten keseriz öyle adet oluruz bende de öyle oldu ama ben üstüne 4 ay daha emzirdim sonra memeden kesmiştim 🤣 genetik heralde
kubrakta Byzlnz benim annemde böyleymiş ama doktora falan da gittim ben artık olmuyorum diye doktorumda normal bazen böyle oluyor dedi o yüzden çokta korkmadım açıkçası biz genelde sütten kesince oluyoruz 😂
Byzlnz kubrakta benim tek endişem tekrar hamile kalırsam valla doğumdan sonra bide hemoroid oldum o kadar canım yanıyor ki doğurmakla da bitmiyor 😅
Byzlnz 3prens1prensesmom maşallah düzenli devam edecek demekki ne güzel her doğumda farklı oluyormuş öyle diyorlar
Gulays Byzlnz kan yapması için değil gülüm rahim duvarlarını duzenliyo ve hamilelikte bebeğin tutunmasini hizlandirio cnm