Angelipk Byzlnz evet iki doğumumdada öyle oldu inşallah bundada öyle olur benim görümcem 6 ayda bir olmuştu çok zorlandı
Byzlnz Bahar_mehmet maşallah düzene girmiş demekki benimki evlenince düzensizleşmeye başladı doğum yaptım 2 aydır bekliyorum olmayı
2prensesannesiiii Byzlnz evet adet olduktan sonra zincirleme korunun 😂 sonrasında 13 ekim oldum artık olmadım yenişten gebeyim🙈
Byzlnz Sedefkitir12- bende öyle olurum diye düşündüm bekliyorum hâlâ Aralık’ta doğum yaptım Şubat ayındayız bekliyorum hâlâ
Anasinincani Byzlnz 6 ay sonra oldum iki defa oldum sadece sonrasında tekrar hamile olduğumu öğrendim zaten
Byzlnz Nur5516 ay sezeryan dan sonra ağrın sızın olmaz inşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah 😊
Byzlnz Gulays sağlıkla büyüsün inşallah 😊5 ay bile çok benim için bir an önce olsam da düzene girse keşke
Gulays Byzlnz düzene girecektir çok takıntı haline getirme oda çok etkiliyor psikoloji rahimle birebir alakalı çünkü
Anasinincani Byzlnz eğer hazır değilseniz korunun çünkü hem anne için hem de çocuk için zor bir süreç oluyor
Hilalaktscbk Zynpylmz-25 Değişiklik var mıydı ya benim hamile kalana kadar hep aşırı ağrılı oldu kendimi bildim bileli hep acillerde geçti. Acaba doğumdan sonra değişir mi çok merak ediyorum.
Zynpylmz-25 Hilalaktscbk ben hamile kalmadan öncede çok sancılı yaşamadım adetlerimi 1 yıl olmadım o zamanda hiç bir belirtim olmadı çok rahat geçti ama kişiden kişiye degisir tabi ben şanslı olanlardanım 😂
BirazbundanBirazondan1 Yasemincelik aradığım yorum bende aynı. Doğum yapalı 4 ay oldu çok düzenli oluyor