NurcanRavza fundatlas bende 30 haftada gittiğimde 1450 demişti 32 haftada gittiğimde 2000 dedi iyi dedi doktor benimde canım sıkılmıştı az geldi bana ama bundan sonra alcak kilo zaten
Aysennur1 fundatlas bizde 30 haftalık 1600 ama kilosuna çok takılmayın bence sağlıklı olsun yeterki bizde yüzünü göremeden döndük iki keredir göremeden dönüyoruz :))
Kbraszrrr fundatlas bence kilosu normal az değil ki. Ama nesguik içeceklerin bebeğe kilo aldırdığını duymuştum bir dene istersen 😊
NurcanRavza fundatlas alır inşallah ama alır bence çünkü ben hiçbirşey yiyemiyorum mide küçültme ameliyatı olmuştum onun üstüne hamile kaldım pek birşey yiyemiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum biraz
Elifttk NurcanRavza bnım 3 yıl oldu ılk hamılelıgımın başında 7 kılo verdım ıkızler dıyemı amelıyattan dolayı mı çok kötüydü yemek yedıgım zamanlar kalbim çok çarpıyo nefes alamıyorum kabızlıkda var 29 haftalıgım suan sağlıkla doğum yapmak ıstıyorum artık
fundatlas teacher-mom21 benimki dönmüş şükür inşallah sizinki de döner 🙏🏻 bebişlerimizin kilosu aynı ❤
fundatlas teacher-mom21 bende öyle diyordum umudumu kaybetmiştim ama 30da dönmüş şükür inşallah sizinkide döner ya bu yüzden sezeryan olmak hiç istemezdim 🥲