Aybike042024 fundatlas bizde bugün tam 30 haftalık olduk🧿 pazartesi kontrolümüz var. Bakalım kaç kilo olduk bende çok merak ediyorum ☺️
Mehtap18 Benim 25 haftalıkken 930 gramdı iri bebek diyorlar kilosu fazla Şuan 27+3 olduk Salı günü kontrolümüz var çok merak ediyorum kaç kilo diye ☺️ sizin bebeklerin kilosunu okuyunca bana neden iri diyorlar anlamıyorum
fundatlas Mehtap18 24 haftalıkken 653 gramdı benim ufaklık normal demişti doktorumuz 😂 sizinki 25te 900lerdeyse azcık tombik olabilir 🥰
fundatlas teacher-mom21 bende öyle diyordum umudumu kaybetmiştim ama 30da dönmüş şükür inşallah sizinkide döner ya bu yüzden sezeryan olmak hiç istemezdim 🥲
Ozlm555 fundatlas sabah öğle akşam kaşar yiyorum cidden çok etkisini gördüm tost yiceksem kaşarlı makarna yumurta herşeye koyuyorum. 27 hafta 1370 gram dı şuanda 30 haftalığım kaç oldu bilmiyorum
ozgekader fundatlas bugün kontrolümüz vardı 30+0 kilosu 1541 olmuş Kilo normal bence canım olması gerektiği gibi Bizim kızda iki kontroldür yüzünü göstermiyo mağlesef üzüyo oda biraz ama sağlıklılar Allaha şükür