fundatlas 28 haftada gittiğimde kilosu 1200dü bugün tam 30 hafta gittik ve 1400 dedi bana az geldi ama doktor normal dedi bide yüzünü göstermedi fotoğraf alamadık moralimiz bozuk döndük eşimle 🥲 sizlerin kaç kiloydu 30 haftalıkken az mı sizce 1400
fundatlas fundatlas bide bebişe kilo aldıracak gıdalar neler? Her gün mutlaka ceviz yiyorum başka tavsiyeleriniz var mı
NurcanRavza fundatlas bende 30 haftada gittiğimde 1450 demişti 32 haftada gittiğimde 2000 dedi iyi dedi doktor benimde canım sıkılmıştı az geldi bana ama bundan sonra alcak kilo zaten
Aysennur1 fundatlas bizde 30 haftalık 1600 ama kilosuna çok takılmayın bence sağlıklı olsun yeterki bizde yüzünü göremeden döndük iki keredir göremeden dönüyoruz :))
Ozlm555 fundatlas sabah öğle akşam kaşar yiyorum cidden çok etkisini gördüm tost yiceksem kaşarlı makarna yumurta herşeye koyuyorum. 27 hafta 1370 gram dı şuanda 30 haftalığım kaç oldu bilmiyorum
fundatlas fundatlas beyaz ekmeği bana çok kilo aldırdığı için bıraktım 2-3 hafta oluyo 2 haftada sadece 200 gram almasının sebebi o muydu acaba beyaz ekmek yarıyo muydu ki bebeğime diye bile düşünür oldum…
fundatlas hayalim35 hepsini yiyorum her gün aslında saydıklarınızın ama bakalım inşallah birden kilo alır 3 üstü olur 🙏🏻❤
hayalim35 fundatlas benm oğlum 2900 doğdu sağlıklıysa sıkıntı yok birden yüklenme bu sefer çok da kilo almasın iri olunca doğumda zor olur doktor iyi dediyse takılma hızlı kilo alıyorlar zaten
hayalim35 fundatlas yani bnde 29+1 haftalığım sağlıklı olsun çok da kilolu olmasın benm doğumlarım zor oluyor 😄
Asena12 30 hafta da 1 800 gramdı benimki de yüzünü göstermedi çok uğraştık göstersin diye ama gönlü olmadı bey efendinin🥰😅
fundatlas Asena12 maşallah sizinki tosuncuk ❤ bizim oğlanda nazlı göstermedi yüzünü fotoğraf alamadık bu sefer 🥰
persefoni 200 gr almış az değil haftasına göre de normal gidiyor takmayın bence. Beyaz ekmeğin de faydası yok zararı var yememeniz daha iyi olur gebelik şekeri açısından.
hayalim35 fundatlas inan nasıl düşünürsen öyle geçiyor ilki felaketti ikincisini ısrarla istedim ve çok dua ettim motive ettim kendimi çok şükür güzel geçti