rabisskocc Seydoss 2.500 olması gerekiyor sağlıklı doğması için en az bence kilosunu kafanıza takmayın avokado ve kaşar falan yiyin 300_400 gr oynar belki hızla kilo almaları gerekiyor sanırım o haftalarda
Merve1616 Seydoss 37.haftada bebeğim 2700 gramdi. Doktorum minyon dedi 37+3 te sezeryan oldum.3160 gram doğdu
Seydoss Yagmurakyurek maşallah ya sağlığı yerinde olsun sezeryan vs sorun olmaz inşallah içinizi ferah tutun
nilayolcay Seydoss activia probiyotik yoğurt, süt, kefir, normal yoğurt, haftada 1-2 balık yemeğe çalışıyorum özel olarak aslında çok fazla dikkatte etmiyorum 🤭 doktorum böyle bir liste vermişti işinizi görebilir ❤️
Seydoss nilayolcay çok teşekkür ederim çoğunlukla listede yazan şeyleri tuketiyorum ama et ve et türlerini pek istekli yemiyorum yani 15 günde bir falan tuketiyorum ondanmi acaba
Kiymetcetinel Seydoss benimde. 37 hafta 2700 olmuş bugün baktırdım bence güzel düşünün güzel olsun henüz doğumumuza var 3 kiloya tamamlanır inşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🌸
nilayolcay Seydoss onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum bende et fazla tüketemiyorum mideme dokundu bir kaç kere
Aycaatl Seydoss yaaa 36. Haftada bebegim 2.100 gramdı doktor gelisimi geri kalmis cocuk kucuk kalmis dedi dunyalar basima yikildi. Kuzenim farkli bi doktora gidiyor ayni haftalardayiz 2.200 grammış onunki de onun doktoru normal demiş 🤷🏻♀️ ama caninizi sıkmayın ve proteine cok agirlik verin. Benim hemen toparladi 1 2 haftada… doktor protein bu konuda cok etkili dedi.
Seydoss Aycaatl proteinde ette var ve ben et yemeyi çok sevmiyorum ya napacaz böyle ayrıca bir doktorun dediği diğer doktorun dediği ile de tutmuyor
Caca20 Aycaatl merhaba kilosundan dolayı mı sezaryen yoksa sizin tercihiniz mi ben de 36. Haftadayım 2400 kg göründü bebişim dr kgsuna geri kalmış dedi 🥹
Aycaatl Yagmurakyurek 12 subat 39+2 de de ben giriyorum sezaryene ve cocugun sok kilosunu 2 haftadir bilmiyorum doktor ultrason bakmadigi icin.. ne cikacak bilmiyorum :(
Yagmurakyurek Aycaatl siz kaç haftlksiniz 12subat erken bir tarih degilmi sezeryan için ? Ben şuan bu gece 39+2oldum 14subata verdi günü seninki nasıl 12subat onu demek istedim 37haftlk degilmisinz
Aycaatl Seydoss yumurtaya agirlik verebilirsiniz belki hic yoktan iyidir. Artı kuru bakliyatlar da tercih edilwbilir. Yesil mercimek salatasi falan…
Aycaatl Yagmurakyurek hayiiirrr 39+0 oldum su an 39+2 de sezaryen olacak. Tarihi 38. Haftada verdi çatı muayenesinden sonra.
Seydoss Aycaatl bakalım 1 haftada hepsini fazlası ike tüketeceğim yine bir fark olmazsa genetik artık yapacak bisey yok