Seydoss Yagmurakyurek doktora göre küçükmüş zaten karnımda küçük görünüyormuş napayım karnimimi şişireyim
Yagmurakyurek Seydoss ay banada dua et ne olur 39+1sezeryana gün verdiler normal gözüküyordu bebek iriymis 3600gram dedi 14subata yatisim yapalicak 😭😭😭acilmam sancım yok 🥺🥺
Seydoss minikmucizeemaak bizimde 37+0 ’di 2600 dedi herhalde doğana kadar az da olsa alır haftaya bi daha gideceğim bakalim ne diyecek
Seydoss Hilalaktscbk allahtan sonradan takip eden doktorum denk geldi ona gösterdim normal diyor niye kafaya takıyorsun diyor tansiyonun vs bisey yoksa normal kilosu dedi
Seydoss Aryayra inşallah canım bakalım bir hafta boyunca muzlu süt ve kaşarı ekstra fazla yiyeyim bakalım fayda saglayacakmi
nilayolcay Seydoss 37 haftalığım 3100 gr olmuş bebişim haftada 300 gr falan alıyor göbeği 38. haftayla uyumlu doğuma kadar böyle kilo alırsa normal yapamayacağım diye korkuyorum mesela bence önemli olan sağlığı kilosu değil içinizi ferah tutun sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻❤️
Seydoss nilayolcay ay maşallah darısı başıma inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi önemli olan sağlık ama insan yemesine içmesine dikkat ettiği halde bebisin kilo almaması moralimi bozuyor
minikkelebek_ Seydoss önemli olan bence bebeğin sağlığı eğer sağlığın da bir sorun yoksa hiç üzülüp kendinizi strese sokmayin zaten içimizde doğum stresi var bir de bu yüzden üzülmeyin sağlıkla kucağınıza alın kilosu zaten düzelir emdikçe yada mama yedikçe kilo alır ben kendi bebeğim içinde böyle düşünüyorum haftası ile uyumlu olması yeterli aslında
MelteM2cck Seydoss her gece uyumadan önce 1 tane Muz ye. Kaşar dilimi kes ye. Sol tarafına yat uyu bide bunu dene 👍🏻
Seydoss MelteM2cck kız yiyorum her gece her sabah muz yiyorum kasar zaten her Kahvaltı da yiyorum niye böyle oldu anlamadım
melinda- Seydoss bazen kilo alımı duruyor sonra birden alıyorlar moral bozma benim de öyle oldu doktorum kafana takma dedi ama ben çok üzüldüm boşuna üzülmüşüm sonra toparladı. Benim kızım 33-35. Arası hiç kilo almadı. 37de gittiğimde fazla fazla almıştı
Seydoss melinda- inşallah bizimde öyle olur haftaya bi daha gideceğim umarım bir haftada fazlası ile kilo almış olur
Bekledigimmucizemm melinda- merhaba benim bebeğimde 34 36 arası 100 gram tek almış sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu kilo aldığı ondan sonra yoksa öyle mi devam etti doktor dün çok az almış deyince kafama taktım morelim bozuldu
Seydoss Yagmurakyurek aslında bu kiloda olup normal doğum yapanlar var ama bebiş ve ikiniz hakkında hangisi sağlıklı olacaksa o olsun
Aycaatl Yagmurakyurek 12 subat 39+2 de de ben giriyorum sezaryene ve cocugun sok kilosunu 2 haftadir bilmiyorum doktor ultrason bakmadigi icin.. ne cikacak bilmiyorum :(
nilayolcay Seydoss activia probiyotik yoğurt, süt, kefir, normal yoğurt, haftada 1-2 balık yemeğe çalışıyorum özel olarak aslında çok fazla dikkatte etmiyorum 🤭 doktorum böyle bir liste vermişti işinizi görebilir ❤️