Aycaatl Yagmurakyurek hahahaha 36. Haftada o kilodaydi 😂 ben de sikayet ediyodum bana gec tarih verdi diye benden ilerisi de varmis. Triplere girmistim beni niye 38. Haftada almadi diye 😂
Seydoss Aycaatl bakalım 1 haftada hepsini fazlası ike tüketeceğim yine bir fark olmazsa genetik artık yapacak bisey yok
Aycaatl Seydoss hic şüpheniz olmasın yeter ki protein alımı olsun :))) bi anda laps diye büyüyorlar ayrica doktor ölçümleri kesin olmuyor.
Aycaatl Yagmurakyurek 2 haftadir ultrasona giremedigim icin guncel kiloyu bilmiyorum dogumda ogrenecegim maalesef…
1cocuklumom Seydoss merhaba emin olun kg iyi ve gelişimi kg göre hiç takmayın oğlum bugün 37+6 da 4100 kg doğdu ama solunumda zorlandığı için Yenidoğanda sağlığı iyi olsunda kg düşük doğsun
Oztrksadiye Zeynomsu valla ben 2900 bebegi 15 saatte dogurdum 4 kilo olanlar nasıl doguruyo bilmiyorum
Zeynomsu Oztrksadiye hayır öyle bir şey yok. Doktorun yaklaşımı olabilir belki. 4 kilo üstü sezaryen endikasyonudur. Benim arkadaşım daha yeni 4100 ile sezaryen oldu devlette
Asilmom50 Seydoss canım ben 37+3 te doğum yaptım ilk oğlumu doğmadan hemen önce doktor 2900 gram dedi ama bi doğdu 3470 gram ultrason ölçüleriyle gerçekler pek uyuşmuyor
Caca20 Aycaatl merhaba kilosundan dolayı mı sezaryen yoksa sizin tercihiniz mi ben de 36. Haftadayım 2400 kg göründü bebişim dr kgsuna geri kalmış dedi 🥹
Bekledigimmucizemm melinda- merhaba benim bebeğimde 34 36 arası 100 gram tek almış sizin bebeğiniz kaç kilo doğdu kilo aldığı ondan sonra yoksa öyle mi devam etti doktor dün çok az almış deyince kafama taktım morelim bozuldu