Asdfj ben 3 yil denedim olmasi cok sukur tam asilama denicekken oldu. Esimin dayisinin oglu var 15 yila yakindir hala cocuklari olmuyo bi sorunlari da yokmus kac kere rshim filmi tup bebek asilama denediler olmadi. 18 yil tup benek deneyen birileri var defalsrca denemisler olmamis ki onlarinda bi sorunu yok ve 18 yil olmamis cocuklari en son birakmislar denemiyolar mis bile artik sonra kadinin reglisi gecikmks bi kac gun derken ablasina demis geciktim diye ablasi da menopoz oluyosundurxbelki demis biraz daha bekle olmassan bi doktora gideriz baktiririz demks kadin beklemis ama olmamis en son ablasi menipoza girdin kesin diyip kadinin kocasina demisler hastaneye gitmisler doktor ultrasonla kontrol etti an kese girunmus doktor hsmilesijiziz deigi an adam (yeni baba yani) dusup bayilmis inanmamis 4 tane daha doktora gitmis helsine yalvarmis bakin yanlis gormeyin dogruyu soyleyin felanxdiue helsi de hamile olsugunu soylemis. Simdi bu kadin verdigi mucadelenin ettigi dualarin kabul olma sekli budur. Yanlis anlama beni litfen tabiki seni cok iyi anliyorum ayni seyleri nende yasadim ama daha 1 bucuk yildir bu mucadeleyi veriyosun ve biltigindan bahsediyosun e 10 15 yil deneyen insanlarin mucadelesi nasil oluyo peki ama yine de birakmiyolar micadelesini ediyolar dualarini edip akisina birskiyolar sadece senin suan bu yaltigin isyana bile girebilir belki Allaha karsi amacin bu degil buna eminim ama oyle olabilir diyorum sadece. Emin ol rabbim sana nasil etmicek olsaudi senin karsina cok buyuk bi engel cikarirdi ben kendime hel bunu dedim. Bi gun olucak dedim belki 1 yil sorma belki 3 5 belki de 10 yil sonra olucak dedim ama eninde sonunda olicak rabnim bize de nasip edicek dedim ben boyle dusunmeye basladiktan 1 yil sonra hamile kaldim cunku artik kendimin farkindaydim ben ne yaparsam yapayim o cani vercek olan da rabbim. O yuzden sadece mucadelemi vermeye odaklandim cunku eminim rabbim kulunun duasini, actigi ellerini bos gonderir mi? Kuluna kuyabilir mi rabbim🤲🏻 sana bi hikaye ismi vericem onu mutlaka simdi bu yazimi okuduktan sonra hemen oku. Fikrin biraz olsa degiscegine icinde tekrar umutlar olcsgina o kadar eminim ki bak ☺️ google ye hz musa ile ccouk isteyen kadinin hikayesi yaz. İlk cikan siteden o hikayeyi bi oku. Bak bakalim umud neymks? Bak bakalim aslinda mucadele neymis, okuduktan sonra gel bu hikaye hakkindaki dusunceni soyle bana olur mu