Asdfj O kadar haklısın düşünmemek imkansız tek duam bebeğim olsundu ve iş yaparken yemek yerken her an aklımdaydı stressiz bir anım olmuyordu bana da diyorlardı daha çok yeni stres yapma bende hamile kalmadan bir iki ay öncesinde kendime söz verdim pcos da olduğum halde kilom vardı zayıflaman tedavi görmen gerek dediler ben tedavi görmedim uzandım yatağa karnımı sevdim sağlıklıyım hamile kalabilirim bir gün burada bir bebek büyüyecek diye kendime inandırdım sağlıklı olduğumu rahmimle konuştum resmen daha sonrasında bu uygulamadan gelen tüm bebek mesajlarına cevap vermeye başladım ileride olacak bebeğimle konuşur gibi ama yazarken içim hiç burulmadan bu dediklerimi hep iyiye çevirip yaptım olumsuzlukları hep attım kafamdan gerekirse 6 ay 10 ay beklerim dedim ama böyle bekleyeceğim huzurla mutlulukla bebek konusu açıldığında içim burulmuyordu hayal kuruyordum hemen güzel bir şekilde ama olucak bir gün olduğunda da ben böyle yapıcan diyordum karnımı seviyordum lütfen düşünmemek imkansız düşün ama güzel düşün olumlu düşün ve çok çok dua et bir bilsen duaların benim üzerimdeki etkisini El-Vehhap esmasını çektim bunu çekince gözlerimi kapatıp çocuk istedim Allahım çocuk istiyorum beni evlat haberiyle sevinçlendir hediyelendir diye konuşa konuşa çekerdim lütfen herşeyi güzelleştirerek olumsuzluğu atarak devam edin bir zamanı var kavuşmanızın🌸🤍