• Gebelik
  • Erkek Bebek Mi Zor Kız Bebek Mi?👶🏼

Hamilelik anlamında soruyorsanız ben kızımda çok zorlandım. Oğlumda bulantılarım 18. Haftada bitti kızımda 20. Haftada ama karnımda taş var gibi sağımdan soluma zor dönüyorum. Kızımda daha az kilo almama rağmen daha az ödemim olmasına rağmen ağrılarım daha çok. Son iki haftam kaldı bakalım

Ebruska_92 kızım daha doğmadı 37haftalık şu an, bebek olarak bilemeyeceğim ama kızımdaki hamilelikte çok zorlandım ağrılar sancılar kramplar bitmedi oğlumda hiç böyle değildim 😔

Bence bu tamamen bünye meselesi, annennin kendi bünyesi ile alakalı durum🤷🏽‍♀️ Bende ilk hamilelik ve erkek bebeğe hamileyim son haftalardayım ve ilk haftalardan çok çok zor hamilelik yaşadım,kramplar, bulantılar, böbreklerimde genişleme, enfeksiyon ne ararsan bulursun🫤 bebekle değil kendimle alakalı durum galiba😵‍💫 bümyem hamilelik öncesinden çok zayf düştü 🥲 ona bağlı olarakta, hamileliyimde çok zorlandım galiba🥲🙏🏽

Ebruska_92 bebeklik dönemi kız kesinlikle çok daha zor istisnalar dışında. Ama çocukluk dönemi erkek çocuğunu durdur durdurabilirsen 😄 kızlar daha olgun davranıyor annelerini yormuyolar

Strawberry1 yorumunuza bakılırsa oğlunuz yok😁 cinsiyetçilik yapmanız aşırı saçma. Ben de hep kız isterdim ama oğlum var gördüğüm hiçbir kız benim oğlum kadar tatlı değil benim için. Bu tüm anneler için geçerlidir. Cinsiyet ne olursa olsun evlat dünyanın en tatlı varlığıdır anneler ve babalar için. İlla cinsiyet yönünden bakarsak bebeklik dönemlerinde kızların kaprisleri ağlamaları tam bir işkence. Çevremdeki kız bebek annelerinin saçbaşları hep dağınık uykusuzluktan. Erkek bebekler daha sıkıntısız ama çocukluk dönemine bakarsak kız çocukları çok daha kolay, erkek çocuğu evde beslenmez😂😂

Ebruska_92 bebeğin erkeği kızı yok ilk dönemleri çok minik oldukları ve alışma aşamasında olunduğu için emzirme tutma yıkama v.s ikisi içinde zor snrası için o çocuğun ve ailenin yetiştirmesiyle alakalı artk erkek çocukları için o kdr saçma videolar var ki evde beslenmez öyle yapılmz böyle olmaz diye aklım almıyo bir anne evladı için nasıl böyle şeyler paylaşabilir diye erkeğinde hareketlisi var kızında her çocuk sakin olmaz zorunda değil kimisi oturur kalkmaz kimisi parklarda koşup coşmak ister

Ebruska_92 bence ikisi de aynı. Küçük kardeşimin bir kızı bir oğlu var. Çok rahat baktı büyüttü. Tabi arada yaramazliklar oluyor ikisinde de. Ortanca kardeşimin bir tane kızı var 10 tane çocuğa bedel. Böyle aksi yaramaz inat kız görmedim. 2 yaşında ve hala kardeşim çok zorlanıyor doğduğundan beri. Benimde oğlum olacak hayırlısıyla. Gorucez bakalım 😀

Ebruska_92 kızımda daha aktiftim diye hatırlıyorum yada şuan minik kuşum küçük olduğu için daha çok yoruluyorum bilmiyorum ama kızımds hiç yalancı sancı fln hissetmedim hatta kendi sancım bile olmadı suni verildi bunda 34 haftadayim erkek aşırı gergin karnum hareket ederken zorluyor gerçekten tatlılığı illa kız çocuğunun yeri ayrı olur bence cadoloz cimcimem 13 aylık evi birbirine katıyor inşallah oğlum uslu olur😢🥰😅

Ebruska_92 2. Ye hamileyim ve 2. de kız. Emin olın ikisi arasında dağlar kadar fark var. İkisi de kız olduğu halde ilk hamileliğim çok güzeldi. Ama bu sefer kötü gidiyor.

Ebruska_92 hamilelik açısından soruyırsanız oğlumda kanamam vardıı şükür geçti ama onun dışında bi şikayetim olmadı ama kızımda şimdi 34 haftadayız hala mide bulantısı başlarda şiddettliydi bişey yiyemiyorum doğru düzgün öğürmekten doğduğunda erkek çocuk ilk başlarda bi sıkıntım yoktu ama 2 yaştan sonra canavara dönüşüyorlar😂

cutecik ülke olarak o kadar gerginizki nerde be duyar kasacağını şaşırdı insanlar. Herşeye bir negatif yaklaşma durumu. Böyle yaşamak zor olmuyor mu? İnsanlar şaka yapıyor espri yapıyor erkek çocukları genel olarak aşırı hareketli bunu inkar edemezsiniz benim de oğlum var 3 çocuğa bedel çok hareketli ve yoruyor. Bunu da insanlar şu kötü dönemlerde az da olsa tebessüme sebep olmak için şakasını esprisini yapıyor. Şakadan evde beslenmez dedi diye kötü anne baba mı oluyo size göre? Ya da çocuğunu sevmiyor mu sanıyorsunuz ? Bu muhabbete ilk kez farklı yöne çeken birini gördüm. Bence siz kesinlikle psikolojik destek alın. Bu konuyu bile farklı yönlere çekiyorsanız etrafınızdaki insanlar sizle konuşunca kelimelerini dikkatle seçiyordur acaba ne desem farklı yöne çekmez diye. Hoş sanmıyorum etrafınızda insan olduğunu o ayrı konu

Ebruska_92 Benim oğlum kız gibiydi hep elhamdülillah hamileliği de çok kolaydı şimdi 2.ye hamileyim 5 haftalıktsn başladı zorluklar 😃

Ebruska_92 hamilelik bakımından diyorsanız bünyeye göre değişiyor kıza hamile arkadaşlarım var hiç bulantı yaşamayıp ilk aylardan beri fır fır gezenler 😅 ama benim 4 aya gelene kadar zordu benim de kız