Polenmom Resmen şaka gibi yorumlar okudum hayretler içerisindeyim 🥴 kız bebek ya da erkek bebek diye ayrım yapılmaz zaten postu açanda gebelikten bahsetmiş muhtemelen. Bebeklerin karakter ve doğası gereği farklılıkları vardır önce bunu bir kabullenelim. Minicik bebekler niye kapris yapsın illa vardır bir sebebi bu ağlamaların lakin aileler aşırı bilinçsiz. Bazen bir kız bebek erkek bebekten çok daha hareketli sert ya da aktif olabilir. Kız ya da erkek ne olursa olsun nasıl hareketli olursa olsun önemli olan ailenin durumu yönetmesidir anne destek almalıki kendi ile de ilgilenebilsin kız anneleri için de erkek anneleri için de kırıcı olmanın lüzumu yok.
cutecik Gurbetci1anne 😀 ya hiç güleceğim yoktu!! Evladına hayvanmış gibi muamele yapıp şimdi gelmiş evde beslenmez öyle yapılmaz böyle yapılmaz triplerine girmişsiniz bnm etrafımda çokta güzel insanlar var çok şükür ki sizinki gibi boş beleş insan yokmuş onu anladm duyar kasılacak bir konu değil ki evladını azmış gibi gösterilen videolara mı gülüyosunuz yoksa siz bence bnm değil de sizin cidden destek almanız gerekir!
Anasinincani Elmass aynen ya oğlumda yaklaşık 15 kilo aldım ama o kadar hafiftim ki şu an kızıma hamileyim yerden kalkamiyorum ve en fazla 5 6 kilo almışımdir benimde 3 haftam kaldı
Elmass Anasinincani ben oğlumda 22 kilo aldım çok hareketsizdim şiştim resmen. Kızımda 14 kilo aldım oğlumu okula getir götür yemek temizlik vs hareketliyim ama ağrılarım daha çok
Busra-36 Ebruska_92 erkek bebek bence kıza hiç hamile kalmadım bilmiyorum nasıl geçer ama 1 oglum var 2.yolda allah nasip ederse çok zorluyor beni son haftaları dahada yorucu ve ağrılı kaburga batması ve bel ağrısı baskada bisey demem 🙇♀️
Esra_Omer_21 Ebruska_92 eğer hamilelik olarak soruyorsan ikiside oğlan benm ilki prenses hamilelik derler ya onun gibiydi ikincinin başları da çok güzeldi de şimdi çok yorucu çok ağrılı geçiyor 3. Trimester
1prensesannesi__ Ebruska_92 neye sahipsen o kolay ve güzel bence cunku annelik zorluğu kolayliga cevirmek degil mi 🥰
isum Ebruska_92 hamilelik olarak soruyorsan eğer, bu annenin sağlığı ile alakalı bence, ben erkeğe hamileyim, inanın dünyanın en kolay hamileliği diyebilirim, hiçbir sorun yaşamadım, normal hamile değilmişim gibi
Bktkt Oğluma hamileyim ve son zamanlarımız olduğu için biraz zorlanıyorum onun dışında çok rahat geçti ve çevreden duyduğum da hep erkek bebek hamileliğinin daha kolay olduğu😊
Strawberry1 Gurbetci1anne kizlar daha tatli , kendini sevdiren , suslu bıcırık oluyorlar o yuzden soyledim. Erkekler biraz buyudu mu sevilmiyor kizlar kadar bence
Gurbetci1anne Strawberry1 bebeklik dönemini sormuş ama. Çocukluk dönemi için haklısınız sapına kadar😁
Strawberry1 Strawberry1 Gurbetci1anne bebeklik doneminde bebekler kapristen ne anlar. Cok biliyorum ayagina bos bos konusmussunuz. Ayrica burda mesajlasir gbi yazismayin bosuna bildirimlerinizle ugrasmayalim lakin yorumlara baktigimda istenmiyorsunuz
Gurbetci1anne Strawberry1 yorumlara baktım benim yorumumda 6 beğeni var seninkinde 1 😂 kim istenmemiş belli
Gurbetci1anne Strawberry1 ha yani bebek süslemekten anlıyor el kadar bebek kundaktan kalkıp süsleniyor ama başlanmıyor öyle mi beyniniz güzelmiş😂😂
Teraziii Strawberry1 ilk çocuğum erkek. Aşk yaşıyorum oğlumla. İkincisi kız olsun istiyorum. Lakin şu yorumunuz çok saçma erkek büyüyünce sevilmiyor ne demek? 😂 çevrem de de büyüyüp bilmiş bilmiş konuşan kız çocukları var diye bende her kız çocuğu oyleymıs gıbı mı konuşayım. Bence ayrım yapmayın hepsi çok güzel hepsi çok tatlı