251211 Rabiajc o zaman rahim büyüdüğü içindir endişe etme kötüyü düşünme olumlu düşün bebişin büyüyor normalleştir serüveni ben bazen koşarak gidiyorum wc bişey oldu mu diye o derece oluyor bazen 😁😁sağlıkla alın kucağınıza 🥰🫠
Edus35 Tugba_ylcn valla herkes uykusuz etkilemiyordur diye düşünüyorum hergün ayaktayız tabi dinlenmek de lazım ama keyfi yapmıyoruz ki bu durumu da ne yazıkki🥴
Tugba_ylcn Edus35 evet ama uyumadiiim gün psikolojikmen cokuyorum siz dinç olabiliyormusnz merak ediyorum
OguzMoms Edus35 22+4 olduk geceleri çok oynak bı kızım var içerde horon tepiyor sankii üstünede bel ağrısı eklendi bugün mümkün değil uykuya dalamiyorum 🫤
Tugba_ylcn Guler_2 ya anlatıyorum çok önemsemiyor başka doktora gidicem sanırım acilde hep sınırda çıkıyor korkuyorlar
251211 MMerve34 valla yer mekan saat fark etmiyor zaten uyku sorunu yaşıyorum biraz durup uyuyum diye lüksüm yok 😁😁 (gebelik önceside uyku sorunu yayaşan biri olarak) 😁
Edus35 Tugba_ylcn asla moral zaten düşük benim psikolojim iyi değil hergün post açıyorum 12 fe böylr konuşayım insanlarla diye
Mammamia95 Edus35 selammlar 34. Haftadan. Uyku düzenim kalmadı valla kızlar. Geçen günlerde baya kalça ağrım olmuştu bugünde birazcık vajina kısmında bi hareket yapınca batma hissi gibi bişi hissettim. Hissedeniniz oldu mu hiç ? Normal mi acaba 🤷🏻♀️
Edus35 Mammamia95 artık ağrıları anlamdıramıyorum inan ki nerem ağrıyor nerenin ağrısı nereye vuruyor çÖzemiyorum