ozzydgn Edus35 39+1 sancı ve kasılma gibi şeyler oluyo dakika tutuyorum ama çok düzensiz ilk gebeliğim napıcağımıda bilmiyorum tedirginlik içinde bekliyorum bakalım🥴 20 dakikada bir oldu sonra 5 dakikada bir oldu sonra yarım saat olmadı tekrar oldu çok düzensiz ama inşallah sabaha doğururum😅
MMerve34 251211 her gece içimden diyorum adamı koltuğa yatırır kendim rahat rahat yatarım ama yok biz koltukta yatmayı sevdik😂
Edus35 Tugba_ylcn asla moral zaten düşük benim psikolojim iyi değil hergün post açıyorum 12 fe böylr konuşayım insanlarla diye
MelteM2cck Nurbusra_ aynı haftadayiz. Aynı gün doğum yapicaz. Hayırlı doğumlar diliyorum 🌻 benim 2.dogumum
Nurbusra_ MelteM2cck aa aynıyız demek 🙂 sağlıklı kolay doğum olur inşallah benim ilk olduğu için hissettiğim ağrıların hangisi normal hangisi değil anlayamıyorum bide çok panik biri değilimdir bu zamana kadar rahat geçirdim Allah’a şükür ağrı eşiğim de yüksektir bugün böyle ağrılarım olunca olabilecek şeyler bunlar diye düşündüm aşırı değildi ama gündüz de devam ederse artık doktora giderim
Edus35 Mammamia95 artık ağrıları anlamdıramıyorum inan ki nerem ağrıyor nerenin ağrısı nereye vuruyor çÖzemiyorum
ozzydgn Edus35 off birde bana sor yanlış anons derler diye önce emin olmaya çalışıyorum ama o kadar bilmediğim bişey ki korkudan napıcağımı şaşırmış durumdayım😅
Bademikoo 34+1 aldığım nefes yetmiyor ağzım açık tıslayarak geziyorum artık 🤭🤭 günde 1 kez adet olacakmışım gibi 2,3 dakikalık uzun ağrı hissi ve ara ara sancılar dışında iyiyiz rahim kendini doğuma hazırlıyormuş ama erken gelmez umarım miniğim🌸🥰